Ποδόσφαιρο

Ένταση με Κεϊρόζ για ερώτηση που αφορούσε Ιράν και γυναίκες: «Πόσα δίνετε να απαντήσω;»

Τι συνέβη

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, καθώς δέχτηκε ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών στη χώρα. Ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε ειρωνικά και φανερά ενοχλημένος αποχώρησε.

Αρχικά δήλωσε πως «… ο κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στο Ιράν, όπως για παράδειγμα γίνεται και σε άλλες χώρες που ποδοσφαιριστές γονατίζουν».
Ένας ρεπόρτερ του Sky Sports τον ρώτησε «… νιώθετε καλά που εκπροσωπείται μια χώρα σαν το Ιράν, που καταπιέζει τα δικαιώματα των γυναικών;».

Ο 69χρονος άλλοτε προπονητής της Ρεάλ απάντησε: «Ποιο κανάλι εκπροσωπείτε; Πόσα μου δίνετε για να απαντήσω στην ερώτηση; Είστε σε μια ιδιωτική εταιρεία, πόσα μου δίνετε; Μιλήστε με το αφεντικό σας και στο τέλος του Μουντιάλ θα σας δώσω μια απάντηση αν μου κάνετε μια καλή προσφορά. Σας ευχαριστώ».

Ο ρεπόρτερ απάντησε λέγοντας «… είπατε ότι είναι τιμή σας να είστε στον πάγκο», για να τον διακόψει ο ενοχλημένος Κεϊρόζ: «Μη βάζετε λόγια στο στόμα μου. Θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τι έγινε και με τους μετανάστες στην Αγγλία. Σκεφτείτε και αυτό!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button