Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Όσοι συνεχίζουν να αγωνίζονται στον Άρη, θα τα δώσουν όλα»

Είναι δεδομένο πως οι δυσκολίες αυξάνονται καθημερινά με τον Μίχακε Ένινγκ να αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμη και με την βασική ενδεκάδα του Άρη ωστόσο όπως δήλωσε και ο ίδιος, όσοι παίκτες έμειναν στην ομάδα, θα τα δώσουν όλα!

Όπως είπε και ο Γερμανός τεχικός:

«Δεν προλάβαμε να επανακάμψουμε πλήρως από το προηγούμενο παιχνίδι. Υπάρχει κούραση, έχουμε θέματα με κάποιους παίκτες, δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή ποιοι θα είμαστε και πώς θα παίξουμε, αλλά πρέπει να παίξουμε και θα το κάνουμε».

Ενώ συνέχισε:

«Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια κανονική ενδεκάδα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος 100%. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ξέρω τους παίκτες μου, όμως, και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που θα αγωνιστούν, θα τα δώσουν όλα».

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το παιχνίδι αυτό έρχεται πολύ γρήγορα μετά το προηγούμενο. Υπάρχει κούραση στην ομάδα. Έχουμε και κάποια μικρά θέματα τραυματισμού με κάποιους παίκτες. Δεν μπορώ να πω πώς θα είμαστε και ποιοι θα παίξουμε. Πρέπει όμως να παίξουμε και θα παίξουμε” τόνισε αρχικά για την κατάσταση της ομάδας του».

Για την ενδεχόμενη επιστροφή των Σόουζα και Φετφατζίδη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: 

«Ο Σόουζα πονάει ακόμα και δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Ίσως να προλάβει με τον ΟΦΗ. Για τον Φετφατζίδη, να έρθει πρώτα και μετά θα δούμε. Δεν θα πω κάτι.»

Για το αν υπάρχει πρόβλημα καταρτισμού ενδεκάδας στην περίπτωσοι που οι δύο συγκεκριμένοι δεν είναι εν τέλει έτοιμοι:

«Σαφώς έχουμε πρόβλημα. Αυτή την στιγμή θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε σε θέση να έχουμε μια κανονική ενδεκάδα αύριο. Οι παίκτες μου παίζουν και τα δίνουν όλα. Ελπίζω πως θα είμαστε καλύτερα αύριο.».

Για το προφίλ του αυριανού αντιπάλου:

«Ο Ολυμπιακός είναι αναμφίβολα δίκαια πρωταθλητής. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχει κίνητρο γιατί έχει μπροστά του το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι.»

Για το τι περιμένει ο ίδιος από τους ποδοσφαιριστές του, παρά τα όσα προβλήματα: 

«Αυτό το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο όπως τα άλλα. Παίξαμε τρεις φορές με τον Ολυμπιακό όταν ήμασταν κανονικά σαν ομάδα. Κοιτούσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Βάλαμε και τα γκολ μας. Παίξαμε για να κερδίσουμε. Τώρα είναι διαφορετική κατάσταση. Θα ρίξουμε αναγκαστικά το βάρος στην άμυνα και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button