Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Χαρούμενος και περήφανος για την νίκη – Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα»

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την της ομάδας του

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος που κερδίσαμε για τέταρτη φορά την ίδια ομάδα, δεν είναι πάντα αυτονόητο αυτό γιατί δεν υπάρχουν “μυστικά” μεταξύ των δύο ομάδων πλέον. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, παίξαμε επιθετικά και στο τέλος φυσικά η νίκη και οι τρεις βαθμοί να είναι απολύτως δίκαιοι».

Για την νευρικότητα που υπήρξε στο πρώτο ημίχρονο από πλευράς Άρη:

Ισχύει αυτό αλλά δεν είχε όμως και ο αντίπαλος καμία ευακιρία, μπορεί να μην κάναμε ευκαιρίες αλλα είχαμε μια μόνιμη κατέυθυνση δηλαδή το παιχνίδι παιζόταν μόνο στο ένα μισό του γηπέδου. Η Ξάνθη ήξερε πως να μας αντιμετωπίσει αλλά το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθεί να αποφύγει την ζημιά. Δεν ήταν εύκολοθελε υπομονή από μεριάς μας.

Για την απουσία του Μπράουν Ιντέγε:

Ήταν μια πολύ σημαντική απώλεια γιατί πάντα όταν παίζει «απασχολεί» πάντα δύο αμυντικούς και επιπλέον το παιχνίδι σχεδόν έχει χτιστεί πάνω στον ίδιο. Σήμερα φυσικά και ο Ντιγκινί και ο Μαντσίνι προσπάθησαν να μας στηρίξουν.

Για την περίπτωση που δικαιωθεί ο Άρης με την υπόθεση Ντουρμισάι και το πόσο χρήσιμος θα είναι ο παίκτης ενόψει Παναιτωλικού:

Ίσως θα ήταν καλύτερο να μιλήσουμε αύριο τότε που θα παρθεί η απόφαση. Υποθετικά μιλώντας βέβαια, σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική επιστροφή.

Για το αν τον προβληματίζει το θέμα των τιμωριών με τις κάρτες και αν θα χρησιμοποιήσει τους Σόουζα και Σούντγκρεν:

Είμαστε σε μια φάση που πολλοί παίκτες είναι στο όριο αλλά υπάρχει το θετικό ότι μετά την έκτιση της ποινής τοηυς πάζιουν πιο ελεύθερα γιατί δεν έχουν τον φόβο. Χρειαζόμαστε όλους τους πάικτες και μέχρι τώρα έχουμε δείξει ότι όσοι παίκτες έεχουν επιστρέψει από τον πάγκο έχουν αντικαταστήσει επάξια τους υπόλοιπους.

Για τον Ατρόμητο που θα είναι αντίπαλος του Άρη στους «8» του Κυπέλλου:

Σε αυτή την φάση έτσι κι’αλλιώς δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι άρα είναι δυνατό ζευγάρι. Για εμένα είναι θετικό ότι το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας και φυσικά όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν το Κύπελλο πιστεύω θα έρθουν και στο γήπεδο.

Για την σημερινή εμφάνιση του Μπρούνο Γκάμα:

Ήταν από τα παιχνίδια σήμερα που η προσωπικότητα και η ατομική ενέργεια παικτών ξεχώρισαν όπως ο Γκάμα, ο Ντιγκινί. Ο Γκάμα ήταν ένας από αυτούς σήμερα, επέστρεψε φρέσκος ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλός και να σημειώσουμε πως όσο καιρό είμαι εδώ έχουμε ευστοχήσει σε όλα τα πέναλτι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button