Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Να κατέβουμε πιο δεμένοι και αποφασισμένοι»

Για την ετοιμότητα του Τσιλιγγίρη αλλά και του Άρη στο ματς με την ΑΕΚ μίλησε ο Μίχαελ Ένινγκ στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απουσία του Σούντγκρεν:

“Είναι πολύ πρόσφατο, δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε, υπάρχουν διάφορες επιλογές και θα αποφασίσουμε, είτε να αλλάξουμε απλά έναν παίκτη, είτε ακόμη και το σύστημα. Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό τώρα, αλλά θα φανεί στην πράξη. Βέβαια είναι δύσκολο τώρα να αλλάξει μια ομάδα το σύστημα της, αλλά καλό θα ήταν να φτάσουμε σε ένα σημείο που να μπορούμε να το κάνουμε”.

Για τις απουσίες, την διακοπή και τον Βέλεθ:

“Η διακοπή μας έκανε καλό. Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό, γνώρισα καλύτερα τους παίκτες. Σε αυτό το διάστημα αποθεραπεύτηκε ο Βέλεθ και το ευχάριστο είναι ότι είναι 100% έτοιμος. στενοχωρήθηκα βέβαια με τον Τόνσο γιατί ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, πήγε πίσω με τον τραυματισμό του, αλλά ότι είναι θα το αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι αυτό το κυριότερο πρόβλημα, το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε δεύτερο τερματοφύλακα».

Για τον Τσιλιγγίρη και ποιος θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας στον πάγκο:

«O Κουέστα δεν είναι διαθέσιμος να είναι στην αποστολή και αυτός που ετοιμάζουμε για δεύτερο τερματοφύλακα, αν γίνει κάτι είναι ο Δεληζήσης που είναι σωματώδης. Ο Τσιλιγγίρης τα πηγαίνει καλά και στηριζόμαστε σε αυτόν. Δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ. Ο Τσιλιγγίρης θα παίξει και αν έρθει η έσχατη των περιπτώσεων, θα ενεργοποιήσουμε την εναλλακτική λύση».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Κοιτάμε να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, ελπίζω ότι ο Άρης θα παίξει καλά, θέλουμε να πάρουμε ότι μπορούμε και έχουμε μεγάλο κίνητρο για αυτό το ματς. Για εμάς είναι ένα ματς όπως τα άλλα. Τα προβλήματα που είχαμε θα μας κάνουν να κατέβουμε πιο δεμένοι και αποφασισμένοι».

Για τον Τσιλιγγίρη:

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής, δεν ξεκινάει την καριέρα του ως βασικός, θα έρθει η στιγμή του για να αγωνιστεί. Ο Κασίγιας έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα Champions League. Ο Τσιλιγγίρης είναι έτοιμος για να προσφέρει και ήρθε η δική του στιγμή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button