Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: “Μπορώ να καταλάβω τον Φετφατζίδη”

Ο Μίχαελ Ενινγκ μίλησε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τα συμβόλαια που λήγουν και τη συνεργασία που είχε μαζί τους.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια της Nova:

Ο Ενινγκ για τον Φετφατζίδη είπε τα εξής: “Εγώ προσωπικά, βλέπω αυτή την ιστορία με ένα μάτι που γελάει και με ένα μάτι που δακρύζει” για να δείξει τα ανάμεικτα συναισθήματα.

Και συμπλήρωσε: “Από τη μία χαίρομαι που τον είχαμε εδώ και απέδωσε όσα απέδωσε και φυσικά για την εξέλιξη αυτή στην καριέρα του και από την άλλη στεναχωριέμαι που δεν θα τον έχουμε στο μέλλον μαζί μας”.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε μεταξύ άλλων, τα εξής: “Το κύριο ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι αυτό με τα συμβόλαια. Μας έλειπαν πολλοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα μας λείπουν και στα επόμενα παιχνίδια. Το θέμα δεν είναι πόση ενέργεια ή πόση βενζίνη έχουμε στο ντεπόζιτό μας αλλά πόσους ποδοσφαιριστές θα μπορέσουμε να βάλουμε στο γήπεδο”.

Για το τι θα ζητήσει από τους παίκτες, μεταξύ άλλων είπε: “Αυτό που θα τους ζητήσω είναι να ξεπεράσουν τις δυνατότητές τους παίζοντας σε θέσεις που δεν είναι οι κανονικές τους θέσεις”.

Αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τους παίκτες που αποχωρούν αλλά και με τον γυμναστή, Λάζαρο Βαρδάκη. Και είπε: “Παιδιά με ποιότητα, παιδιά που δούλεψα πολύ στενά και τους έχω στην καρδιά μου. Το ίδιο ισχύει και για τον Λάζαρο ήταν ένας πολύ στενός μου συνεργάτης, έκανε πραγματικά έξοχη δουλειά”.

Για τον Φετφατζίδη είπε ακόμη, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Δουλέψαμε πολύ στενά, είχαμε μια πολύ καλή σχέση, μιλούσαμε πάρα πολύ και βλέπει κανείς τι μπορεί να γίνει όταν αναπτύσσεται μια σχέση εμπιστοσύνης και η δυνατότητα να δώσεις στον παίκτη το πεδίο δράσης για να εξελιχθεί. Αν έμενε στην Ελλάδα ο Γιάννης θα είχε τη δυνατότητα να προσφέρει πολλές συγκινήσεις ακόμη. Ωστόσο είναι και αυτός σε μια ηλικία που πρέπει να δει το καλό της καριέρας του, μιλάμε για πάρα πολλά χρήματα, είναι έτοιμος να κάνει και οικογένεια, οπότε μπορώ να καταλάβω αυτή την κίνηση που έκανε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button