Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: “Με χαροποιεί η εξέλιξη με Ντουρμισάι – Παίζουμε πάντα για τη νίκη, δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας”

Ο Μίχαελ Ένινγκ μία μέρα μετά τον αγώνα με την Ξάνθη μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα είναι όπως και ο καιρός, έξοχο. Τα τελευταία παιχνίδια μάς έχουν κοστίσει σε δύναμη και ενέργεια. Δεν καταφέραμε να προπονηθούμε όπως θα θέλαμε λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Το ίδιο ισχύει και τώρα αφού υπάρχει άμεσα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πάντα παίζουμε για τη νίκη δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας. Πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες είναι στη διάθεσή μας και ίσως πρέπει να δώσουμε και κάποιες ανάσες. Έχουμε πολλά ματς και τον Φεβρουάριο και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και γι’ αυτό το διάστημα

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Μας προβληματίζει πιο πολύ το μακρινό ταξίδι. Γίνεται μόνο οδικώς και είναι μεγάλη διαδρομή. Κάθε ματς είναι περίπλοκο, ωστόσο πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Ο Ροζ θα εκτίσει την ποινή του σ’ αυτό το ματς ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι. Ο Βέλεθ θα λείψει στο ματς με τον Πανιώνιο. Χθες ο Σούντγκρεν αρρώστησε, δεν έχει αναρρώσει ακόμα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Πρόβλημα δεν έχουμε, δε μας ανησυχεί η κατάσταση στο δεξί μπακ».

Για τον Ντουρμισάι: «Με χαροποιεί πάρα πολύ η εξέλιξη, είναι ταλαντούχος παίκτης. Είδαμε ότι ο Ντιγκινί και ο Μαντσίνι μπορούν να προσφέρουν σ’ αυτές τις θέσεις, όμως όπως είμαστε χρειαζόμαστε κάθε ποδοσφαιριστή».

Για την απόδοση των επιθετικών: «Δε μου αρέσει να μιλάω για μεμονωμένους παίκτες. Κρατάμε το αποτέλεσμα και κάποια στοιχεία από το παιχνίδι, δε θέλω να μιλήσω ατομικά για ποδοσφαιριστές».

Για το Κύπελλο: «Νομίζω ότι είναι μία ελκυστική κλήρωση με τον Ατρόμητο. Έχουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας είναι σημαντικό όλοι όσοι μας ζητούν το Κύπελλο να έρθουν στο παιχνίδι ώστε να έχουμε ένα κατάμεστο γήπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button