Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Λάθος που φτάσαμε να λήγουν 14 συμβόλαια» – «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Ο Μίχαελ Ένιγνκ μίλησε στην κάμερα της NOVA εν όψει του ερχόμενου αγώνα με την ΑΕΚ (5/7) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1,

Αναλυτικά:

«Περιμένω πάρα πολλά! Προφανώς πρέπει να διορθώσουμε πολλά που έγιναν λάθος αυτή τη σεζόν και να δείξουμε ότι μάθαμε από αυτά τα λάθη. Παράδειγμα, ότι φτάσαμε στο σημείο να λήγουν 14 συμβόλαια ήταν κάτι λάθος. Από την άλλη είναι μια ευκαιρία, μία πρόκληση να φτιάξουμε κάτι από την αρχή. Ένα νέο ξεκίνημα, που θα μας δώσει άλλες δυνατότητες».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τον αντίπαλο, καθότι είναι η έκτη φορά που θα τον αντιμετωπίσουν αυτή τη σεζόν. Κι αν η ΑΕΚ είναι σε καλύτερη θέση, με δεδομένο ότι έχει περισσότερους παίκτες διαθέσιμους και πιο υψηλό κίνητρο για τη νίκη, «θα κάνουμε την ζωή της δύσκολη».

Περιγράφοντας την εικόνα στην ομάδα του αυτή τη στιγμή χρησιμοποίησε μια γερμανική έκφραση. Είπε χαρακτηριστικά: «Η εικόνα είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαστε με το νερό μέχρι το λαιμό”. Κατέληξε, όμως, εκφράζοντας την αισιόδοξη άποψη ότι “θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button