Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας αλλά όχι από το αποτέλεσμα-Κάτι έλειπε και αυτό θα αναλυθεί»

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ μίλησε μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Λαμία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε. Στο μεγαλύτερο μέρος κυριαρχήσαμε, περιμέναμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν το πετύχαμε. Στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε αρκετά σε σημείο που υπήρξαν φάσεις που κινδυνεύσαμε να δεχθούμε γκολ στην αντεπίθεση. Πλέον οι απαιτήσεις έχουν ανέβει, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών μου αλλά όχι από το αποτέλεσμα».

Για το αν έγινε λάθος που δεν υπήρξε δεύτερος επιθετικός στην αποστολή και γιατί δεν έγινε η τρίτη αλλαγή:

Είναι αυτονόητο το ότι ήταν πρόβλημα που δεν είχαμε τον Ιντέγε. Ο Λάρσον που αγωνίστηκε στην θέση του έκανε καλή δουλειά σήμερα αλλά όπως είδατε δεν είχαμε τρίτο επιθετικό να βάλουμε και γι’αυτό δεν έγινε η τρίτη αλλαγή για να αλλάξει η εικόνα της επίθεσης, δεν ήθελα να βάλω κάποιον αμυντικό.

Για το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος και προτιμήθη:

Δεν είναι σωστό να το κάνουμε αυτό, να πιάνουμε δηλαδή έναν έναν τους παίκτες που δεν είναι στην αποστολή. Πιστέψτε με, μέσα στην εβδομάδα βλέπουμε ποιος πρέπει να είναι εντός και εκτός. Δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν πετύχαμε το γκολ ενώ θα μπορούσαμε.

Για το ποια είναι η λογική της αντικατάστασης του Γιάννη Φετφατζίδη:

Η Λαμία έπαιζε πολύ βαθειά στο μισό γήπεδο, δεν είχε την διάθεση να παίξει ποόδσφαιρο άρα εμείς έπρεπε να ανοίξουμε ακρετά από τα άκρα. Στις προπονήσεις ο Μαντσίνι και Μαρτίνες αυτό ακριβώς έκαναν. Ο Μαρτίνες ειδικά νομίζω έκανε πολύ καλή δουλειά. Προσπαθούμε συνεχώς να κάνουμε διαφορετικά πράγματα.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το επιθετικό κομμάτι της ομάδας:

Και στα 90 λεπτά προσπαθούσαμε να πάρουμε την νίκη. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τις κλασικές δύο και η Λαμία μετά από ένα σημείο δεν πλησίασε την εστία μας. Θα αναλυθούν οι λόγοι της ισοπαλίας, έλειπε η ώθηση για να μπούμε στην αντίπαλη εστία. Δεν είμαι απογοητευμένος από την εικόνα των παιδιών αλλά σίγουρα έλειπε κάτι και αυτό φυσικά θα αναλυθεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button