Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: “Θα πολεμήσουμε με ότι έχουμε, στόχος η νίκη”

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μίχαελ Ένινγκ

Αναλυτικά:

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Χαίρομαι γιατί πάντα όταν έχουμε δυνατές ομάδες απέναντι μας είναι μια πρόκληση. Ο Άρης πάει πάντα για τη νίκη και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για τους τραυματισμούς: «Δεν έχει αλλάξει κάτι ο Κουέστα προπονείται όλη την εβδομάδα με πόνους, πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή».

Για τις απουσίες των Γκάμα-Σάσα: «Ήταν κάτι που έγινε με δική μου επιθυμία, θέλουμε να τους έχουμε διαθέσιμους στην συνέχεια και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να μπουν στην ενδεκάδα».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει καθαρό αγωνιστικό πλάνα, εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και θα εξαρτηθεί από το πώς θα εξελιχθεί η αναμέτρηση».

Για την αγωνιστική κόπωση: «Μετά την Λάρισα είχα σταθεί στην πνευματική κόπωση και όχι στην σωματική. Δεν περιμένω κάτι αντίστοιχο την Κυριακή, δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι».

Για το τι κρατάει από τα ματς που έχει δώσει ο Άρης: «Καταρχάς κρατάμε τα καλά αποτελέσματα. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε κοιτάξει να βρούμε μια ισορροπία».

Για το… μπλοκάρισμα στις μεταγραφές: «Είναι κάτι που σίγουρα μας δημιουργεί πρόβλημα. Ως προπονητής πρέπει να το αποδεχθώ και να βρω λύσεις εκ των έσω, αλλά σίγουρα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς».

Για τον Ντουρμισάι: «Θα πολεμήσουμε με ότι έχουμε στην διάθεσή μας. Αν δεν βρεθεί λύση στην περίπτωση του Ντουρμισάι, θα είναι δύσκολο για τον ίδιο γιατί δεν θα μπορεί να αγωνιστεί».

Για το δίδυμο Λάρσον-Ιντέγε: «Πάντα είχα την αίσθηση ότι αυτοί οι δύο ταιριάζουν μεταξύ τους. Υποστηρίζει ο ένας τον άλλον και ο Λάρσον δίνει και ασίστ, κάτι που είναι πολύ καλό για εμάς».

Για τον Χορστ Χρούμπες: «Ο Χορστ ήταν κάτι μοναδικό. Καίγεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη, θέλει πάρα πολύ να ζήσει την ατμόσφαιρα στην Θεσσαλονίκη».

Για τον Ρόουζ: «Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγινε. Όταν ένας παίκτης γίνεται αλλαγή και δείχνει ικανοποιημένος είναι κάτι πολύ θετικό. Τέτοιους παίκτες χρειάζεται η ομάδα».

Για τον Μαντσίνι: «Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής και χρειαζόταν λίγο χρόνο για να καταλάβει τι ζητάω από αυτόν. Χρειάζεται ευκαιρίες, τις δικαιούται και θα τις πάρει στη συνέχεια της σεζόν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button