Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: “Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα, ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου στο “Βικελίδης”

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στην κάμερα της NOVA με αφορμή τον αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γκολ πέναλτι του Άρη στην Ξάνθη: «Ήξερα ότι είχαμε χάσει πέναλτι. Προπονηθήκαμε μέσα στην εβδομάδα πριν το ματς με την Ξάνθη και σε αυτό. Πρώτη επιλογή είχαμε τον Γκάμα, δεύτερη τον Ιντέγε. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε πέναλτι και θέλουμε να βρίσκουμε στόχο».

Για τις προπονήσεις: «Με ενθουσιάζει ότι είναι δεκτικοί οι παίκτες. Έχουμε πολλή ένταση στις προπονήσεις, ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν δίνουν τα πάντα σε αυτές».

Για το ότι μπορεί να δεχόταν γκολ ο Άρης στην τελευταία φάση με το κόρνερ της Ξάνθης: «Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για το 0-2. Στο κόρνερ, το οποίο ήταν μια καταστροφική απόφαση καθώς δεν ήταν ποτέ κόρνερ, υπήρχε μια πίεση. Αν δεχόμασταν γκολ θα ήταν πλήγμα. Υπήρχε σε όλο το παιχνίδι η σιγουριά ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα στημένα και ελέγχαμε την άμυνά μας. Δε φοβηθήκαμε ούτε εκεί».

Για τον τρόπο που κέρδισε ο Άρης και τη συνέχεια: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι κάναμε αυτό που θέλαμε. Κρατήσαμε την Ξάνθη μακριά από την εστία μας. Δεν υπήρχε λόγος να ανοιχθούμε. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο όταν θα πίεζε ίσως η Ξάνθη ήμασταν συμπαγείς, κλείσαμε τους διαδρόμους και πήραμε το αποτέλεσμα. Τώρα είναι άλλο παιχνίδι. Θέλουμε να πετύχουμε γκολ, να δημιουργήσουμε και να δώσουμε θέαμα στον κόσμο. Πρέπει να έχουμε οικονομία στο παιχνίδι, να είμαστε οργανωμένοι στο πλάνο μας, να παίξουμε έξυπνα, να κλείσουμε τους διαδρόμους για να μη δεχθούμε αντεπιθέσεις και να πάρουμε τη νίκη».

Για τους αποκλεισμούς των Ντουάρτε, Κωνσταντινίδη, Μαρτίνες: «Έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ και πολλούς υγιείς. Πάντα υπάρχουν δύσκολες αποφάσεις. Δεν είναι εις βάρος των παικτών, αλλά υπέρ της ομάδας. Θέλαμε παίκτες που μας δώσουν περισσότερη σιγουριά και στην άμυνα. Έπρεπε να ταιριάξουμε το πλάνο μας, κάτι που μπορεί να αλλάξουμε τώρα με τον Παναιτωλικό. Το σημαντικό είναι να μιλάμε με τους παίκτες. Τους εξήγησα και το κατάλαβαν. Δεν υπάρχει διάκριση σε παλιούς και νέους. Όποιος είναι καλός θα παίζει».

Για τον Παναιτωλικό: «Όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Παίζουμε στο γήπεδό μας. Πρέπει να δουλέψουμε για τη νίκη. Πιθανώς να χρειαστούμε και τις συγκυρίες για να πετύχουμε γκολ».

Για το ότι είναι το πρώτο του ματς στο Χαριλάου: «Το περιμένω πως και πως. Πιστεύω θα έρθει πολύς κόσμος και θέλω να έρθει. Ο καιρός είναι υπέροχος, οπότε τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button