Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Είμαστε on fire, επέστρεψε και ο Γιάννης υπάρχει επιπλέον κίνητρο»

O Μίχαελ Ένινγκ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Ρωτήθηκε αρχικά αν συμπληρώνει 11αδα ο Άρης και απάντησε: “Κάθε φορά η ίδια ερώτηση… Είμαστε λίγο καλύτερα, αυτό βλέπω… Έκανε την πρώτη του προπόνηση και ο Σόουζα, δεν είναι έτοιμος να παίξει απευθείας, αλλά θα είναι μαζί μας. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν είναι ακριβώς τραυματίες, αλλά έχουν κάποια προβλήματα. Θα έρθουν όλοι μαζί μας. Θα δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή τι θα γίνει”.

Σε ερώτηση αν θεωρεί πιο εύκολο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ σε σχέση με αυτά κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό απάντησε: “Είναι επίσης δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε εκτός έδρας και υπάρχει ένα κίνητρο από τον ΟΦΗ, να κερδίσει για πρώτη φορά και να μας φτάσει για να πάρει την 5η θέση. Και εμείς έχουμε κίνητρο και έχουμε ξεκάθαρο στόχο, να πάμε και να κερδίσουμε, για να κλειδώσουμε την 5η θέση. Και εμείς και ο αντίπαλος έχουμε προβλήματα, αλλά είμαστε και οι δύο ομάδες που θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό μας κάνει να περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι”.

Για το αν υπάρχει όντως κίνητρο για την 5η θέση σχολίασε: “Φυσικά και υπάρχει! Και με τον Ολυμπιακό είχαμε κίνητρο, σκοράραμε δύο φορές και συνεχίσαμε να παλεύουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας σε κάθε παιχνίδι, να μη σταματάει να παλεύει. Είμαστε on fire, ας το ξέρουν όλοι αυτό και τώρα που επέστρεψε και ο Γιάννης (Φετφατζίδης) υπάρχει επιπλέον κίνητρο”.

Ρωτήθηκε αν έχει αρχίσει να κάνει σκέψεις για την επόμενη σεζόν και απάντησε: “Κάνουμε πολλές σκέψεις εδώ και καιρό και προχωράμε και σε πράξεις. Έχουμε δύο σενάρια μπροστά μας, είναι λογικό να σκεφτόμαστε το μέλλον, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν με τον σωστό τρόπο. Υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια και είναι σε μία βδομάδα, υπάρχει κούραση. Ας τελειώσουμε πρώτα… Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το πώς θα πορευτούμε την επόμενη σεζόν”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button