Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: “Δεν συμφωνώ με τον καταρτισμό του προγράμματος” (video)

Ο Μίχαελ Ενινγκ μίλησε στα κανάλια Novasports για τον εκτός έδρας αγώνα (14/6, 21:30) του Άρη με τον Ολυμπιακό τα play off.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Πάντα χαίρομαι όταν έχουμε τέτοια παιχνίδια μπροστά μας. Είναι σημαντική πρόκληση”.

Μαζί όμως σχολίασε την εμφάνιση του Άρη στην πρεμιέρα των play off απέναντι στον ΟΦΗ. Επίσης, απάντησε στο ερώτημα (με αφορμή το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάμα) ποιος θα εκτελέσει το επόμενο φάουλ που θα κερδίσει ο Αρης με την επιστροφή του Ματίγια ενώ διατύπωσε την ένστασή του για τον ορισμό του αγώνα-ρεβάνς Κυπέλλου (24/6, 19:00) του Αρη με την ΑΕΚ.

“Δεν συμφωνώ με τον καταρτισμό του προγράμματος. Κατ’ αρχάς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να παίξουμε καλοκαίρι, τόσο νωρίς. Θα μπορούσε το παιχνίδι να είναι βραδινό. Εκτός των άλλων, υπήρχε η συζήτηση, η σκέψη, να γίνουν πρώτα πέντε παιχνίδια των play off, μετά οι ημιτελικοί, πέντε παιχνίδια των play off και μετά ο τελικός.

Αναφέρθηκε και στο αν περιμένει κάτι τις επόμενες μέρες και να επιτραπεί η παρουσία αριθμού φιλάθλων στα παιχνίδια.

“Θα είμαστε ειλικρινής μαζί σας. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των ανθρώπων. Ξέρω καλά και το λέμε ξεκάθαρα, ακόμη και ένας φίλαθλος να επιτραπεί παραπάνω να έρθει στο γήπεδο, εμάς θα μας βοηθήσει.

Παρακολουθήστε το video της συνέντευξης πατώντας εδώ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button