Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Ανεπίτρεπτα λάθη, δεν πιστεύω το πως δεχθήκαμε τα γκολ»

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τα όσα έγιναν και τι πήγε λάθος στην ήττα και αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός:

Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος που χάσαμε. Περιμέναμε πολλά, είχα την εντύπωση ότι όλοι είχαν αντιληφθεί την σημασία και την δυσκολία ενός τέτοιου αγώνα. Ήταν ένα παιχνίδι που κύλησε όπως περιμέναμε. Ψάχναμε τα κενά και τους διαδρόμους. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την μπάλα αλλά δεν παίξαμε αποφασιστικά. Αυτά είναι παιχνίδια που δεν επιτρέπονται τα λάθη, αρκεί ένα λάθος για να γίνει η ζημιά. Δεν επιτρέπεται να δεχθούμε το πρώτο γκολ όπως το δεχθήκαμε. Ισοφαρίσαμε, δείξαμε χαρακτήρα και εκεί πίστεψα ότι θα γινόταν αυτό που έπρεπε. Δεν πιστεύω ούτε πως μπήκε το δεύτερο γκολ, κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη.

Σχετικά με την τοποθέτηση του Σάσα ως δεξί μπακ:

Υπήρχε ένας πολύ καλός παίκτης στα αριστερά από την αντίπαλη ομάδα. Με τον Λούκας θέλαμε να δώσουμε σταθερότητα στην άμυνα. Δεν πιστεύω ότι φταίει το σύστημα, είναι ότι δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να αναλογισθεί αν αυτό που έβγαλε ήταν αρκετό για ένα παιχνίδι Ευρωπαϊκών προδιγραφών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button