Ποδόσφαιρο

Ένινγκ:«Το μυαλό όλων ήταν και είναι στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ – Είμαι ικανοποιημένος στον Άρη»

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ενώ παράλληλα μίλησε για την συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου και τα play off.

Αναλυτικά όσα είπε o Γερμανός τεχνικός:

«Ήταν εμφανές ότι λόγω των πολλών αλλαγών θέλαμε αρκετό χρόνο για να μπούμε στο πνεύμα του παιχνίδιού. Δεν μας άξιζε φυσικά η ήττα, είχαμε τις ευκαιρίες. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να ανατρέχουμε αυτό το σκορ, αλλά φαίνεται ότι και στο μυαλό των παικτών ήταν ο ημιτελικός Κυπέλλου για τον οποίο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την εμφάνιση του Πέτρου Μπακούτση που έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός αλλά και την εικόνα της σημερινής ενδεκάδας:

Συνολικά ήταν συνειδητή η απόφαση για πολλές αλλαγές, μας δόθηκε η δυνατότητα να δοκιμάσουμε παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής. Σχετικά με τον συγκεκριμένο παίκτη, ήταν σίγουρα σημαντικό το ματς για να έχω μια εικόνα, θέλει φυσικά χρόνο και εμπειρία όπως και άλλοι παίκτε

Για το αν θέλει να συνεχίσει στον Άρη:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος εδώ. Χθες είχαμε μια καλή και ειλικρινής συνομιλία, ωστόσο ακόμη αυτή η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Φυσικά για ό,τι νεώτερο πάνω σε αυτό, θα υπάρξει και η σχετική ενημέρωση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button