Ποδόσφαιρο

Ένα «σαν σήμερα» γεμάτο… Άρη από την Super League!

Φουλ από Άρη το «Σαν σήμερα» από την Super League για τα 60 χρόνια που συμπληρώνει φέτος από την ίδρυση της.

Στην καθιερωμένη δημοσίευση της, η διοργανώτρια αρχή θύμισε την πρώτη νίκη του Άρη στην Α’ Εθνική το 1959, την νίκη του επί του ΠΑΟΚ το 1981 και το «σπάσιμο» του αήττητου τότε (2009) Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά:

1959

Για τρίτη φορά σε 14 μέρες ο Άρης επισκέπτεται το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αφού πήρε ισοπαλία από Ολυμπιακό και Εθνικό, τώρα παίζει με τον Άρη Νίκαιας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίρνει τελικά τη νίκη, που θα είναι και η πρώτη στην ιστορία της στην Α’ Εθνική, με 3-2 (69’ σουτ Τσακιράκης, 78’ σουτ Κοσμίδης – 8’ φάουλ Παναγούλιας, 60’ φάουλ Καλλιοντζής και 65’ σουτ Πασχαλίδης).

1981

Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει ήδη τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, και πηγαίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με όση αισιοδοξία του επιτρέπει και η καλή πορεία του Άρη. Τελικά οι γηπεδούχοι παίρνουν  τη νίκη με 2-1 (35’ σουτ Χαραλαμπίδης, 60’ κεφαλιά Κούης – 41’ πέναλτι Κωστίκος), αλλά με πολλές απώλειες εκτός έδρας τερματίζουν τελικά πέμπτοι με τον ΠΑΟΚ τρίτο.

2009

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αήττητος, παίζοντας στο τελευταίο παιχνίδι του 2009 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης όμως γίνεται για δεύτερη σεζόν στη σειρά η ομάδα που σπάει το αήττητο του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά επικρατεί 1-0 με σουτ του Κάμπορα στο 69’.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button