ΑπόψειςΓενικάΠοδόσφαιρο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση ευθύνης στους χορηγούς του Yellow Radio! (photos)

Το Yellow Radio γεννημένο στα δύσκολα, φτιαγμένο για δύσκολα, έκλεισε τέσσερα χρόνια ζωής και συνεχίζει την προσπάθεια για έγκαιρη και ανεξάρτητη ενημέρωση!

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια είχε πέρα από την τεράστια αγκαλιά του κόσμου και των χιλιάδων ακροατών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, την πολύτιμη συμπαράσταση των χορηγών του!

Με την στήριξη εταιριών, επιχειρήσεων, επαγγελματιών, αλλά πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΩΝ το Yellow Radio είχε την ευκαιρία να καταφέρει πολλά, πολλά περισσότερα από αυτά που ίσως κι εμείς φανταζόμασταν, στο δύσκολο «γήπεδο» της μάχιμης ενημέρωσης.

Το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου ήταν για μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι… καλύτερα. Να βρεθούμε στο… «σπίτι» των Αρειανών, το Naos στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τα είπαμε από κοντά, πιο χαλαρά, μακριά από την πίεση της καθημερινότητας, είχαμε την ευκαιρία να πούμε σε όλους αυτούς που μας στήριξαν ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και να δώσουμε παράλληλα την υπόσχεση, ότι (και) με την δική τους συμπαράσταση, θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και δυναμική το δύσκολο έργο της σωστής ενημέρωσης των Αρειανών. Μακριά από εμπάθειες και σκοπιμότητες, πάντα με ανεξάρτητη άποψη και μαχητικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Yellow Radio θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες όλους τους χορηγούς, όλες τις εταιρίες και επιχειρήσεις μέσα από το σάιτ του, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ακροατές να γνωρίσουν καλύτερα την δράση τους, την φιλοσοφία και τους στόχους τους!

Δείτε εδώ εικόνες από την όμορφη βραδιά:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button