Μπάσκετ

Ένα ακόμη “επεισόδιο” με την ΕΕΑ…

Ερωτηματικά για την αντιμετώπιση προς τον Άρη

O Άρης -δικαίως- “αιφνιδιάστηκε με την όλη στάση του Πρόεδρου της ΕΕΑ, κ. Τζουλάκη. Θυμίζουμε πως ενώ ο Βεργίνης ζήτησε αναβολή για την υπόθεσή του και δεν είχε κανένα πρόβλημα προκειμένου αυτή να μην “τρέξει”, ο Τζουλάκης αρνήθηκε να δώσει αναβολή και έτσι αποφασίστηκε η μερική κατάπτωση της εγγυητικής. Είθισται, όταν ένας παίκτης να ζητάει αναβολή, να δίνεται…

Όπως και να έχει, ήταν από τα παράδοξα αυτό που συνέβη την Δευτέρα και προστέθηκε, έτσι, ακόμη ένα “επεισόδιο” που αφορά την ΕΕΑ που, πλέον, “δημιουργεί” διάφορα ερωτηματικά με την όλη στάση που διατηρεί απέναντι στον Άρη. Θυμίζουμε πως στα τέλη του καλοκαιριού, υπήρχε ένα ακόμη “επεισόδιο” αφού η ΕΕΑ απέρριψε τον φάκελο των “κιτρίνων”, με την ΚΑΕ να εκφράζει δυσαρέσκεια και να τονίζει:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν εκλήθη στις 2/8 οπότε και συνεδρίασε η Επιτροπή για να βγάλει την πρώτη απόφαση. Δε γνώριζε καν τα ονόματα των πιστωτών που παρενέβησαν στην Επιτροπή. Κατά δεύτερον ακόμα και στην αίτηση θεραπείας – ανάκλησης και επαναφοράς των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση, η οποία εξετάστηκε σήμερα 31/8, και πάλι δεν κλήθηκε ο ΑΡΗΣ προκειμένου να εκθέσει τις θέσεις του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εξετάζει κάθε νόμιμη ενέργεια στην οποία μπορεί να προβεί επί του θέματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι φορείς του μπάσκετ (όπως και του βόλεϊ) έχουν ζητήσει από το αρμόδιο υπουργείο να υπάρχει διαφορετικό ποινολόγιο σε σχέση με το ποδόσφαιρο”. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button