Ποδόσφαιρο

Ένας φίλος από τα παλιά

Ένας φίλος από το κοντινό παρελθόν θα βρεθεί την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο λόγος για τον τεχνικό της Δόξας Δράμας, Νίκο Κωστένογλου.

Στις 27 Φεβρουαρίου του 2017, ο Νίκος Κωστένογλου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη, διαδεχόμενος το Νίκο Αναστόπουλο, με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στη Super league. Το έργο του 48χρονου προπονητή ήταν εκ προοιμίου δύσκολο, καθώς η ομάδα βρίσκονταν 7 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Λαμία και 8 από τον πρώτο Απόλλων, του Παύλου Μυροφορίδη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός είχε δύσκολο έργο, αφενός έπρεπε να διαχειριστή μια δύσκολη κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδος με το κλίμα της απαισιοδοξίας να επικρατεί στις τάξεις της ομάδος και αφετέρου να καλύψει μια μεγάλη βαθμολογική διαφορά, καθώς δεν υπήρχαν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Άλλωστε όλες οι ομάδες όταν αντιμετωπίζουν τον Άρη αποκτούν νέο κίνητρο, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα θα τους προσδώσει αίγλη.

Ο Άρης επί ημερών του συγκέντρωσε 7 βαθμούς περισσότερους από τον πρώτο και αήττητο Απόλλων, πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού, ενώ σε όλο το δεύτερο γύρο η ομάδα δέχθηκε μόνο τρία γκολ. Παράλληλα δόθηκαν ευκαιρίες και σε νέα παιδιά όπως ο Ντόγος και ο Καπνίδης, ενώ αξιολογήθηκαν και ποδοσφαιριστές από την Κ20, που συμμετείχαν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδος. Ωστόσο ο Άρης δεν μπόρεσε να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου, η ήττα στα Τρίκαλα και οι ισοπαλίες με Πανσερραϊκό και ΟΦΗ, στέρησαν σε μεγάλο βαθμό την άνοδο, με αποτέλεσμα να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο ίδιος ο Νίκος Κωστένογλου, στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου, δήλωσε ότι ο Άρης αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Για τον κόσμο, εγώ δεν υπήρξα ποτέ Άρης. Αυτή είναι η αλήθεια, το είχα πει από την αρχή. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον σεβασμό που έδειξε στο πρόσωπό μου. Πλέον ο Άρης είναι ένα κομμάτι της ψυχής μου. Εύχομαι η ομάδα γρήγορα, τάχιστα, να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Να ανατραπεί αυτή η εικόνα της απογοήτευσης και το θεωρώ ανάγκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον έχει ανάγκη. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όλα να πάνε καλά και να δούμε ξανά τον Άρη στην μεγάλη κατηγορία.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button