Γενικά

Ένας νέος ιστότοπος για τους παίκτες του CS2 έχει ανοίξει

Υπάρχει μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για τους παίκτες CS2 – Profilerr, η οποία δημιουργήθηκε από τον eZstah, έναν παίκτη του κυβερνοαθλητισμού. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν προσωπικό λογαριασμό στην πλατφόρμα για να παρακολουθούν τα στατιστικά στοιχεία των αγαπημένων τους ομάδων και παικτών, να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις αγώνων και τα αποτελέσματα με λεπτομερή ανασκόπηση. Για εύκολη πλοήγηση, ο ιστότοπος χωρίζεται σε ενότητες: CS2 Matches, CS2 Pro Teams, CS2 Pro Players, CS2 Pro Settings, Sight Generator, Steam ID Finder, Inventory Cost, Statistics.

Τμήμα CS2 Αντιστοιχίες

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των αγώνων και τα τρέχοντα αποτελέσματα. Αυτή η ενότητα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αλλαγές και να ενημερώνεστε για τα τελευταία γεγονότα στον κόσμο του κυβερνοαθλητισμού.Η σελίδα παρέχει μια λίστα των αγώνων με τις ομάδες, τις ώρες έναρξης και τα αποτελέσματα. Ο χρήστης μπορεί να μεταβεί στη σελίδα ενός συγκεκριμένου αγώνα για να δει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία, όπως ο αριθμός των σκοτωμών και των θανάτων, η βαθμολογία των παικτών και άλλα βασικά στατιστικά στοιχεία.

Ενότητα Εντολές CS2 Pro

Σε αυτό το τμήμα, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν αυτές τις πληροφορίες:

  • Λίστες ομάδων. Παγκόσμια κατάταξη όλων των ομάδων που έχουν συμμετάσχει ποτέ σε τουρνουά.Αναλυτικά προφίλ ομάδων: Κάθε προφίλ περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση της ομάδας, την τρέχουσα κατάταξη, τα επιτεύγματα, τα αποτελέσματα των πρόσφατων αγώνων, στατιστικά στοιχεία των παικτών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.Δυναμική και αναλυτικά στοιχεία. Πρόκειται για τα αποτελέσματα της ομάδας hltv, το ποσοστό νικών κάθε ομάδας, τα συνολικά έσοδα, τις καλύτερες κάρτες και τους τελευταίους αγώνες που διεξήχθησαν.

Στο επάνω μέρος της σελίδας υπάρχουν φίλτρα για την αναζήτηση ομάδων ανά περιοχή, τουρνουά και τρέχουσα βαθμολογία. Κάνοντας κλικ σε μια ομάδα ανοίγει το λεπτομερές προφίλ της που περιέχει όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

Κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες

Αυτές οι ομάδες βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης, έχουν υψηλά ποσοστά νικών και ξεχωρίζουν στους καλύτερους χάρτες του παιχνιδιού.

Σειριακός αριθμόςΌνομα ομάδαςΑξιολόγησηΠοσοστό κέρδουςΚαλύτερος χάρτης1MOUZ98282%Nuke2FaZe92169%Anubis3Vitality89672%Mirage4G279768%Mirage5Spirit64679%Vertigo6Natus Vincere57160%Overpass7Astralis38072%Inferno8Heroic30751%Inferno9Virtus.pro29254%Vertigo10Complexity29147%Inferno

 

Τμήμα CS2 Pro Players

Η ενότητα παρουσιάζει πληροφορίες σχετικά με τους παίκτες CS2:

  • Προφίλ παικτών. Λεπτομερή προφίλ με πληροφορίες για την καριέρα, την τρέχουσα ομάδα, τα στατιστικά και τα επιτεύγματα.Στατιστικά στοιχεία. Αριθμός κεφαλιοβολισμών, μέση ζημιά ανά γύρο (ADR), αναλογία σκοτωμών προς θάνατο (K/D).Ιστορικό αγώνων. Ιστορικό πρόσφατων αγώνων και εμφανίσεων, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων και των συνεισφορών των παικτών στους αγώνες.

Ας επισημάνουμε τους 5 καλύτερους παίκτες των τελευταίων ετών:

  1. Mathieu Herbaut (ZywOo). Headshots: 33%, ADR: 85,28, K/D: 1,38.Aleksandr Kostyliev (s1mple). Headshots: 34%, ADR: 85.21, K/D: 1.38.Dmitry Sokolov (sh1ro). Headshots: 22%, ADR: 78.1, K/D: 1.45.Denis Zhukov (deko). Headshots: 30%, ADR: 79,75, K/D: 1,34.Ilya Osipov (m0NESY). Headshots: 30%, ADR: 79.57, K/D: 1.32.

  2. Ρυθμίσεις CS2 Pro

Σε αυτή την ενότητα ο χρήστης θα βρει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις όλων των παικτών στο παιχνίδι: ρυθμίσεις ποντικιού και βίντεο, ευαισθησία, διαμόρφωση σκόπευσης, όνομα οθόνης, πληκτρολόγιο και ακουστικά. Αυτά τα δεδομένα βοηθούν τους χρήστες να θέσουν ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις των κορυφαίων παικτών και να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού τους.Παράδειγμα ρυθμίσεων ενός από τους κορυφαίους παίκτες: s1mple

  • Οθόνη: ZOWIE XL2566KΑκουστικά: Ακουστικά Logitech G PRO X 2 ΛευκόΠληκτρολόγιο: Logitech G715Ποντίκι: ZOWIE EC2-CW

    • DPI: 400Ευαισθησία: 3.09eDPI: 800Ευαισθησία ζουμ: 1.00Hertzoscope: 1000 HzΕυαισθησία παραθύρων: 6Ακατέργαστη είσοδος: 1Επιτάχυνση ποντικιού: 0

    Γεννήτρια όρασης

Στη σελίδα οι παίκτες μπορούν να ρυθμίσουν ανεξάρτητα το θέαμα για το CS2. Ο πίνακας προσαρμογής έχει τις ακόλουθες ρυθμίσεις: στυλ (κλασικό / τυπικό), πάχος (0,5 έως 20,0), διαφάνεια (0 έως 255), μέγεθος (0,5 έως 25,0), χρώμα (κυανό, μπλε, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, προσαρμοσμένο) και περίγραμμα πεδίου. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κεντρική κουκκίδα και το σκόπευτρο Τ.Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έτοιμες προεπιλογές από επαγγελματίες παίκτες. Στη σελίδα μπορείτε να δείτε αμέσως τις αλλαγές στον προσομοιωτή παιχνιδιού σε διάφορους χάρτες: Inferno, Mirage, Nuke, Overpass, Dust II, Vertigo, Ancient, Train, Cache. Αφού δημιουργήσετε ένα config, μπορείτε να το κατεβάσετε σε ανάλυση .cfg ή να το επαναφέρετε, κάτι που είναι βολικό για την ανταλλαγή ρυθμίσεων με άλλους παίκτες.

Αναζήτηση ταυτότητας Steam

Οι χρήστες μπορούν να βρουν και να μετατρέψουν διάφορες μορφές του Steam ID: SteamID3, Steam64ID, Steam Hexadecimal, customURL και Community ID. Ένα προφίλ μπορεί επίσης να βρεθεί με βάση το ψευδώνυμο ή απλά με βάση τη διεύθυνση URL.Μετά την αναζήτηση ενός Steam ID, μπορείτε να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το προφίλ του χρήστη, όπως το ψευδώνυμο, το avatar, την τελευταία ώρα δραστηριότητας, την ημερομηνία δημιουργίας λογαριασμού, το επίπεδο Steam και τη λίστα φίλων. Εμφανίζει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη του χρήστη, το χρόνο που δαπανάται για παιχνίδια και τον αριθμό των επιτευγμάτων. Η πλατφόρμα εμφανίζει επίσης το ιστορικό αλλαγής του ψευδώνυμου του χρήστη, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο για την παρακολούθηση της δραστηριότητας του λογαριασμού.Αυτή η ενότητα βοηθά τους παίκτες να βρίσκουν και να μετατρέπουν εύκολα τα αναγνωριστικά Steam για διάφορες ανάγκες: ανάπτυξη εφαρμογών, συμμετοχή σε κοινότητες παιχνιδιών ή ανάλυση της δραστηριότητας παιχνιδιών.

Κόστος αποθεμάτων

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να εισαγάγετε το δικό σας ή οποιοδήποτε αναγνωριστικό Steam που σας ενδιαφέρει για να μάθετε τη συνολική αξία σε δολάρια όλων των αντικειμένων, τον αριθμό των αντικειμένων στην απογραφή σας, την αξία του πιο ακριβού αντικειμένου και τον αριθμό των αντικειμένων αξίας άνω των 1.000 δολαρίων. Οι πληροφορίες λαμβάνονται από την επίσημη αγορά Steam Marketplace, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η φθορά, η σπανιότητα και τα αυτοκόλλητα.Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε παίκτη και να δείτε την πλήρη συλλογή όπλων. Για εύκολη πλοήγηση υπάρχει το όνομα, το κόστος του όπλου και η αντίστοιχη εικόνα.Στην ενότητα μπορείτε να δείτε τις αξιολογήσεις με βάση τέτοιες παραμέτρους: με βάση το κόστος, με βάση τον αριθμό των αντικειμένων, με βάση το ακριβό αντικείμενο, με βάση το αντικείμενο από 1.000 δολάρια. Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή λίστα με τους κορυφαίους επαγγελματίες παίκτες.

Στατιστικά στοιχεία

Αυτή η σελίδα παρέχει λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τον εξοπλισμό και τις ρυθμίσεις των επαγγελματιών παικτών CS2. Από την αρχή μπορείτε να γνωρίσετε τον κορυφαίο εξοπλισμό παιχνιδιών: ποντίκια, πληκτρολόγια, ακουστικά και οθόνες. Η συχνότητα χρήσης παρουσιάζεται ως ποσοστό. Παρουσιάζεται επίσης ποιος ακριβώς χρησιμοποιεί συγκεκριμένο εξοπλισμό.Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις εντός του παιχνιδιού: ανάλυση οθόνης, αναλογία διαστάσεων, ευαισθησία ποντικιού. Η συχνότητα χρήσης παρουσιάζεται επίσης ως ποσοστό.Στο τέλος, είναι διαθέσιμα στοιχεία σχετικά με τη δημοτικότητα των επαγγελματιών παικτών. Μπορείτε να μάθετε σε ποιες ομάδες συμμετέχουν αυτή τη στιγμή και τον αριθμό των οπαδών τους στα κοινωνικά δίκτυα (Twitch, Instagram, Twitter).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button