Ποδόσφαιρο

Ένας μήνας γεμάτος ματς και… δύο στόχους

Η εβδομάδα που διανύει ο Άρης είναι η πρώτη χωρίς αγωνιστική υποχρέωση μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ρίχνοντας ταχύτητες, έπειτα από ένα σερί δέκα αγώνων μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Μέρες σωματικής και πνευματικής κυρίως αποφόρτισης που χρειάζονταν οι κιτρινόμαυροι, πριν μπουν ξανά σε ακόμη δύο δύσκολους κύκλους αγώνων, με έναρξη τη 10η Φεβρουαρίου και φινάλε το διήμερο 10-11 Μαρτίου.

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα του Άρη για τον επόμενο μήνα…

10/02 ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης
13/02 Πανατωλικός-Άρης (Κύπελλο Ελλάδος)
17/02 Ατρόμητος-Άρης
25/02 Άρης-ΝΠΣ Βόλος
28/02 Παναθηναϊκός-Άρης
03/03 Άρης-ΑΕΚ
06/03 Άρης-Παναιτωλικός (Κύπελλο Ελλάδος)

10-11/03 έναρξη των πλέι οφ

Ο Άρης έχει αρχικά τρία εκτός έδρας ματς σε διάστημα επτά ημερών και με το πρώτο του Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ματς στο οποίο ο Άρης έχει στόχο να τελειώσει με την πρόκριση από το Αγρίνιο, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό του “Βικελίδης”.

Μετά τον αγώνα στο Περιστέρι ακολουθεί ακόμη μία… άδεια εβδομάδα, πριν ξεκινήσει πάλι ένα… πρόγραμμα με πέντε παιχνίδια σε διάστημα δύο εβδομάδων. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, συν την πρεμιέρα των πλέι οφ, όπου ο Άρης πιθανότατα θα ξεκινήσει με ακόμη ένα ντέρμπι.

Πρόκειται ίσως για το τελευταίο δύσκολο και κυρίως “γεμάτο” κομμάτι της σεζόν για τους κιτρινόμαυρους, αφού μετά τα μέσα Μαρτίου υπάρχουν μόνο τα πλέι οφ για δύο μήνες, έχοντας και τη διακοπή λόγω Εθνικών προς τα τέλη Μαρτίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button