Ποδόσφαιρο

Ένας αθόρυβος στρατιώτης

Στην ανακοίνωση του Χαράλαμπου Σταμπουλιδη προέβη η ΠΑΕ Άρης. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα βρίσκεται στο ροστερ της ομάδος.

Ο Χαράλαμπος Σταμπουλιδης συμμετείχε στο πρώτο στάδιο της ομάδος στα 3-5 πηγάδια, μάλιστα ο ίδιος δέχθηκε να βρεθεί στην προετοιμασία του Άρη χωρίς να έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο αλλά ήταν υπό δοκιμή. Στην Ελλάδα στην  ηλικία των 22 χρόνων δύσκολα βρίσκεις κάποιον ποδοσφαιριστή που δέχεται να δοκιμαστεί.

Δείχνοντας συνέπεια και καλά αγωνιστικά στοιχεία, ο Ελληνοαυστραλος ποδοσφαιριστής κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάκο Ερερα, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Ο Σταμπουλιδης αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, θέση στην οποία αγωνιστικε με την εθνική U-19 αλλά και με εθνικές νέων της Αυστραλίας. Ωστόσο λόγω των σωματικών του προσόντων μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί με τη Melbourne City με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα νέων της Αυστραλίας αλλά και σε ομάδες των ΗΠΑ (New York Red Bulls).

Πλέον ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί σε μια μεγάλη ομάδα της πατρίδας του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button