Ποδόσφαιρο

Ένας Άρης εγκλωβισμένος!

Η ομάδα δείχνει να είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και δεν δείχνει ότι μπορεί να βρει δρόμο διαφυγής…

Στο χειρότερο σημείο του μέσα στη σεζόν είναι ο ποδοσφαιρικός Άρης, που συνέχισε και χθες στο δεύτερο παιχνίδι με τη Λαμία μέσα σε λίγες μέρες να είναι απελπιστικά κακός. Χωρίς φαντασία, χωρίς νεύρο, χωρίς διάθεση, μία ομάδα που φαίνεται εγκλωβισμένη σε όλα τα επίπεδα.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία, με τον κίνδυνο αν δεν τα καταφέρουν να απωλέσουν τον έναν από τους στόχους που τους έχει απομείνει. Και με τον άλλο στόχο την είσοδο στην πρώτη τετράδα, να μοιάζει ιδιαίτερα μακρινός, ιδίως αν δεν επιστραφούν οι έξι «κλεμμένοι» βαθμοί.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι εγκλωβισμένος στις επιλογές του, στα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα και αναζητά λύσεις υπό πίεση, καθώς υπάρχουν ανοικτά θέματα ζωτικής σημασίας για την ομάδα. Ο Άκης Μάντζιος εμφανίζεται απόλυτα μπερδεμένος, χωρίς να δείχνει αυτή τη στιγμή ικανός να αντιστρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, έχουμε ένα μείγμα ντεφορμέ, κουρασμένων και αδιάφορων παικτών, που μοιάζει να κάνει «αγγαρεία» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα πολλά συμβόλαια που λήγουν, είναι επίσης ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς είναι φανερό πως έχει επηρεάσει την εικόνα που βγάζει η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δοκίμασε όλους τους τρόπους, μίλησε με το… άγριο, προσπάθησε να τους ανυψώσει το ηθικό, αλλά η κατάσταση μοιάζει τελματωμένη. Αυτός είναι υποχρεωμένος να πάρει αποφάσεις, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον σε όλα τα επίπεδα, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος η ομάδα να κάνει πολλά βήματα πίσω…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button