Ποδόσφαιρο

Έναν βαθμό θέλει η Κηφισιά για την άνοδο

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 με την Κηφισιά να χρειάζεται να πάρει έστω έναν βαθμό από τον αγώνα με την Καλαμάτα ώστε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Super League 1. 

Η ομάδα των βορείων προαστίων υποδέχεται στο «Ζηρίνειο» Καλαμάτα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η σημερινή (11/6) αναμέτρηση που ξεκινάει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3, μπορεί να κρίνει και την άνοδο καθώς η Κηφισιά χρειάζεται μόλις έναν βαθμό ώστε να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδό της στην Super League1. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και ο αγώνας ανάμεσα στην Καλλιθέα και το Αιγάλεω καθώς σε περίπτωση ήττας σήμερα από την Κηφισιά και νίκης της Καλλιθέας, η αθηναϊκή ομάδα θα απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή. Υπενθυμίζεται ότι το «Σίτι» κλείδωσε την παραμονή την περασμένη αγωνιστική έπειτα την νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ με σκορ 2-1.

Στους υπόλοιπους αγώνες του ομίλου, η ΑΕΚ  Β’ φιλοξενεί την υποβιβασμένη Επισκοπή, ο Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή στο Ρέντη, η Προοδευτική που την περασμένη αγωνιστική υποβιβάστηκε φιλοξενεί την Ηλιούπολη ενώ στην Κρήτη, ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΙ. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες στις 17:00)
Κηφισιά – Καλαμάτα (ΕΡΤ 3)
Athens Καλλιθέα – Αιγάλεω
ΑΕΚ Β’ – Επισκοπή
Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή
Προοδευτική – Ηλιούπολη
ΟΦΙ – Απόλλων Σμύρνης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button