Ποδόσφαιρο

Έμεινε στο 0-0 ο Άρης στην Λάρισα-Λίγες καλές στιγμές, τραγικός αγωνιστικός χώρος και…τραυματισμοί

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Άρη με την Λάρισα

1ο ημίχρονο: Κάκιστος αγωνιστικός χώρος, από μια καλή στιγμή οι δυο ομάδες

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, με τον κακό αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει τις δυο ομάδες με την πρώτη τελική να έρχεται στο 15ο λεπτό μετά από σουτ του Κενάν Μπαρκάν, με τον Άρη να “απαντάει” λίγο αργότερα με σουτ του Ματέο Γκαρσία.

Στο 27ο λεπτό η Λάρισα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Κουέστα να απομακρύνει την κεφαλιά του Μπαρκάν, με τον Άρη να φτάνει πολύ κοντά στο 0-1 στην αντεπίθεση όταν ο Ντιγκινί πλάσαρε τον Κρίστενσεν αλλά ο Γκοϊκοβιτς απομάκρυνε πάνω στην γραμμή διατηρώντας το 0-0.

Δεν σημειώθηκε κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα, με τον Άρη να “χάνει” τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μανώλη Τζανακάκη.

2ο ημίχρονο: Ίδια εικόνα, δοκάρι για την Λάρισα, ευκαιρία για τον Ντιγκινί και…0-0

Με μια ακόμη αναγκαστική αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Βέλεθ να μην μπορεί να συνεχίσει και τον Σάββα Παντελίδη να κάνει δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, περνώντας στην θέση του Ισπανού τον Ιντζόγλου και μετατίζοταν τον Μπάσα στο κέντρο της άμυνας.

Ο ρυθμός παρέμεινε κάκιστος, με τις δυο ομάδες να έχουν και πάλι από μια ευκαιρία, την ΑΕΛ να έχει δοκάρι στο 69ο λεπτό με τον Μιλοσάβλεβιτς, και τον Άρη να έχει την δικιά του ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με την σέντρα του Κόρχουτ στο 77ο λεπτό να βρίσκει το κεφάλι του Ντιγκινί, αλλά τον Κρίστενσεν να απομακρύνει σε κόρνερ.

Κάτι άλλο αξιοσημείωτο δεν συμβαίνει, με τον Άρη να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς να απειλήσει για κάτι περισσότερο, σε έναν πάντως κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button