Γενικά

Έλληνας σε μία από την μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρονικών στον κόσμο. B&O Beosound Shape: Παρουσίαση από τον Πέτρο Μπελιμπασάκη (Video)

Ο ηχητικός τοίχος της Bang & Olufsen ονομάζεται Beosound Shape. Είναι ένα τεράστιο ηχητικό σύστημα με αρχή μέση και τέλος.

Μπορεί να γεμίσει έναν ολόκληρο τοίχο με ειδικά πλακίδια. άλλα είναι ηχεία, άλλα ενισχυτές, άλλα για το δίκτυο και άλλοι διαχυτές τοίχου.

Τα ηχεία “πλακίδια” έχουν εξαγωνικό σχήμα, ενώ το Shape θα δημιουργεί ένα πραγματικό Wall of Sound.

H σειρά Shape αποτελείται από έναν συνδυασμό ηχείων, ενισχυτών και streaming modules, ενώ περιλαμβάνει και πλακίδια που δεν είναι ηχεία αλλά αποσβεστικά υλικά. Το Shape μπορεί να δημιουργηθεί με τουλάχιστον έξι “πλακίδια”, αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει περιορισμός για το πόσα πλακίδια θα χρησιμοποιηθούν για ένα setup που μπορεί να περιοριστεί σε έναν χώρο ή να είναι multiroom.

Το BeoSound Core αναλαμβάνει τη συνδεσιμότητα του συστήματος, μπορεί να στριμάρει ασύρματα από Bluetooth, Airplay αλλά και Chromecast, ενώ το κάθε Shape θα μπορεί να επικοινωνήσει με τα άλλα Shape που μπορεί να έχουμε τοποθετήσει σε κάποιο άλλο δωμάτιο.

Και βέβαια από τη στιγμή που μιλάμε για την Bang & Olufsen, το Shape θα είναι διαθέσιμο σε πολλά φινιρίσματα και χρώματα, από μαύρο έως ροζ, ενώ θα υπάρχει και ξεχωριστό φινίρισμα σε μάλλινο ύφασμα και σε πολλά χρώματα.

Το BeoSound Shape θα υποστηριχτεί από ένα online εργαλείο που θα βοηθά τους χρήστες να οραματιστούν το δικό τους Shape αλλά και να μπορέσουν να αποφασίσουν για τη σωστή τοποθέτηση του στο χώρο τους. Μπορεί κανείς να βάλει μέχρι 44 ηχεία.

Η τιμή είναι 4.000 ευρώ για έξι πλακίδια, που είναι τέσσερα ηχεία, ένας ενισχυτής και ένα για τα δικτυακά.

Ακούστε τον κ. Πέτρο Μπελιμπασάκη από την B&O να αναλύει το σύστημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button