Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Έκτακτο: Τέλος ο Μαντζούκας από τον Άρη!

Ο Λευτέρης Μαντζούκας θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Άρη καθώς η ΚΑΕ αποφάσισε τη διακοπή του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό!

Ριζικές αποφάσεις λήφθηκαν στον Άρη έπειτα από το κακό ξεκίνημα της ομάδας. Μετά το χθεσινό (13/10) επεισόδιο του Γιάννη Καστρίτη με τον Λευτέρη Μαντζούκα στο ΣΕΦ, όπου ο 42χρονος τεχνικός έδιωξε τον νεαρό φόργουορντ από τον πάγκο και τον έστειλε στα αποδυτήρια, πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε στάδιο συζητήσεων για τη λύση του συμβολαίου και μάλιστα η ΚΑΕ Άρης επιβεβαιώνει τη διακοπή του δανεισμού.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο διεθνής παίκτης δεν συμμετέχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας και βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου συλλόγου για να συνεχίσει την καριέρα του. Θυμίζουμε ότι ο Μαντζούκας αποκτήθηκε από τους κιτρινόμαυρους στο πλαίσιο δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button