Ποδόσφαιρο

Έκκληση για αίμα: Ο Αρειανός Αλέξανδρος Μποέμης μας χρειάζεται όλους δίπλα του!

Άμεση ανάγκη για αίμα έχει ο Αλέξανδρος Μποέμης, γιος του αείμνηστου Βασίλη Μποέμη, ούτως ώστε να βγει νικητής από τη δοκιμασία την οποία αντιμετωπίζει. Καλούμαστε λοιπόν να βοηθήσουμε όλοι ή τουλάχιστον όσοι μπορούμε έναν Αρειανό, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπο.

Στην εκπομπή της Παρασκευής “Τα παιδιά στην κερκίδα” του Βαγγέλη Δομουτζίδη ακούστηκε από το Yellow Radio 101.7 το παρακάτω μήνυμα:

Καταλαβαίνω και αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί από εσάς θα θέλατε να προσφέρετε άλλα για διάφορους λόγους δεν μπορείτε να το κάνετε, κάτι που είναι φυσιολογικό και απόλυτα σεβαστό. Ωστόσο, όσοι από εσάς θα μπορούσατε και θα θέλατε, θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό, να βοηθήσετε στην μάχη αυτήν που δίνει ο Αλέξανδρος και δεν είναι μόνος.

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, υπάρχει το ποστ, αναρτημένο από τον ίδιο, το οποίο αναφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περίπτωση του. Παρακάτω σας παραθέτω αυτούσιο το κείμενο το οποίο έγραψε ο ίδιος καθώς και το λινκ για το προφίλ του στο facebook προκειμένου να μπείτε οι ίδιοι αν το θέλετε και να το διαβάσετε.

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ τον Ελευθέριο Πασσενίδη, φίλο του Αλέξανδρου, ο οποίος ανέσυρε στην επιφάνεια το θέμα με το μήνυμα του σε μία απο τις προηγούμενες εκπομπές της Μάριον Συριώτου. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από την αλληλεγγύη ανάμεσα μας”.

Από τη μεριά του ο Αλέξανδρος Μποέμης έχει κάνει την παρακάτω ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook:

“Καλησπέρα σας και εύχομαι να είστε όλοι καλά με υγεία και αγάπη…
Δυστυχώς όπως γνωρίζετε δίνω μία μεγάλη μάχη και από ότι φαίνεται με την βοήθεια των υπέροχων επιστημόνων που με έχουν αναλάβει δείχνει να το παλεύω δυνατά.. Όπως κάθε μάχη όμως έτσι και σε αυτή, χρειάζονται και πυρομαχικά..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 14 μοναδες τους έχω πάρει μέχρι τώρα και τα χρωστάω σχεδόν όλα…στην μεγάλη μου μάχη χρειάζομαι αίμα… Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας αγκαλιάζω με όλη μου την αγάπη…..

Όποιος λοιπόν μπορεί ας δώσει λίγη ζωή απ την ζωή του για μένα ….. Το αίμα θα πρέπει να δοθεί στο ΑΧΕΠΑ στο όνομα Ζαλιμίδης Αλέξανδρος για την βραχεία ογκολογική Παπαγεωργίου… Σας ευχαριστώ και πάλι. Καλή συνέχεια”.

Το προφίλ του Αλέξανδρου στο facebook είναι το εξής:
https://www.facebook.com/alexandros.mpoemis

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button