ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έκανε το “2 στα 2” η Λίβερπουλ, νίκησε την Μπέρνλι

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Λίβερπουλ, που επικράτησε της Μπέρνλι με 2-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν από τους πρωταγωνιστές των “κόκκινων διαβόλων” και αυτός που έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα εν στάσει για το κεφάλι του Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, με τον Τσιμίκα να πιστώνεται την ασίστ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με Σαλάχ (22’) και Μανέ (31’) όπως και ένα σωστά ακυρωθέων γκολ, όμως το 1-0 παρέμεινε για το πρώτο μέρος αφού στο 45’ ο Ταρκόβσκι δεν κατάφερε να ισοραφίσει για την Μπέρνλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέτυχε το 2-0 με τον Μανέ. Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ είχε 4 καλές στιγμές (56’, 58’, 62’, 65’) και τελικά κατάφερε να σκοράρει στο 69’ με ωραίο βολέ στην κίνηση έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Αλεξάντερ-Αρνολντ. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια αφού τα πράγματα δύσκολα θα άλλαζαν, η Λίβερπουλ είχε τον απόλυτο έλεγχο και ‘έσβησε’ το ματς διατηρώντας το 2-0 μέχρι το φινάλε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button