Μπάσκετ

“Έδωσε φως στην εκδήλωση ο Νίκος Γκάλης, είναι πάντα κοντά στον Άρη”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” μίλησε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη Βαγγέλης Αθανασιάδης

Για τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ είπε: Η γεύση είναι γλυκόπικρη. Πικρή γιατί χάσαμε και γλυκιά γιατί η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Στην επίθεση αναπτύσσονται ωραία και παλεύουν τα παιχνίδια. Χρειάζεται όμως κάτι παραπάνω. Μου άρεσε που παίξαμε ανοιχτά και δεν κλειστήκαμε πίσω. Σαν θεατής και φίλαθλος μου άρεσε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα θα ήθελα να ήταν σίγουρα διαφορετικό.
Για το γεμάτο γήπεδο είπε: Είμαι άνθρωπος που έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει γύρω απο το γήπεδο οπότε όταν βλέπω τέτοιες εικόνες συγκινούμαι. Ο κόσμος στηρίζει τον σύλλογο με την ευρύτερη έννοια σε όλα τα αθλήματα. Ελπίζω σιγά σιγά να αρχίσει να ανεβαίνει και η απόδοση της ομάδας.
Για το χαμένο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είπε: Ίσως δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Ίσως δεν άρχισαν να λειτουργούν κάποια πράγματα που υπολόγιζε ο κόουτς. Πρέπει να δοθεί κάποιος χρόνος στην ομάδα για να δείξουν οι παίκτες κάτι παραπάνω. Το άγχος και την πίεση τα έχουν όλες οι μεγάλες ομάδες αλλά δε σημαίνει ότι θα πρέπει να παίζουν και ανάλογα στο γήπεδο. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να τα ξεχνάς όλα. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα τα πάει καλύτερα.
Για τον Κολοσσό Ρόδου είπε: Σίγουρα ο Κολοσσός δεν είναι όπως πέρυσι. Φέτος είναι λίγο αποδυναμωμένος αλλά παλεύει. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να ανακάμψουμε και να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν πρέπει να πανικοβαλόμαστε. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο είμαστε ακόμα στην αρχή. Ηρεμία και όχι πανικός. Όλες οι ομάδες περνάνε κρίσεις. Μία ομάδα δε μπορεί να είναι καρφωμένη στο παρελθόν. Η ιστορία του Άρη δεν τελείωσε το 80. Ο Άρης είναι 100 χρόνια ομάδα και έχουμε άλλα τόσα μπροστά μας.
Για την επίσκεψη του Νίκου Γκάλη στη Ρόδο είπε: Έγινε ένα μεγάλο παγκόσμιο φόρουμ το οποίο γίνεται κάθε χρόνο στο Μόντε Κάρλο του Μονακό το οποίο στηρίζει ο βασιλιάς του Μονακό μαζί με τον πρόεδρο της οργανώσεις “Peace and Sport”. Αυτό ήταν το θέμα του φόρουμ μαζί με τα διεθνή βραβεία που δόθηκαν στο τέλος της βραδιάς όπου παραβρέθηκε και ο Νίκος Γκάλης και τίμησε με την παρουσία του τη διοργάνωση. Ο βασιλιάς Αλμπέρτο δε μπόρεσε να έρθει, μίλησε από μια γιγαντοοθόνη και έστειλε τους χαιρετισμούς του. Το καλύτερο ήταν ότι η διοργάνωση βραβεύει τους καλύτερους ή τους νικητές αλλά ανθρώπους του αθλητισμού που δουλεύουν για την συναδέλφωση των λαών και την ειρήνη όπως και ανθρώπους που έχουν κινητικά προβλήματα. Ο Νίκος Γκάλης ήταν το κατάλληλο πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή. Είχε ιδιαίτερο κύρος. Επίσης η Περιφέρεια του Νότιου Αιγαίου βοήθησε στη διοργάνωση. Υπήρξαν ρίγη συγκίνησης όταν είπε ιστορίες σχετικά με το μπάσκετ. Έδωσε φως σε όλη τη Ρόδο. Ελπίζω στο μέλλον να έρθει ξανά. Θρύλοι του αθλητισμού πρέπει να είναι πρεσβευτές.
Για το κατά πόσο ο Νίκος Γκάλης μπορεί να βρεθεί πιο κοντά στην ομάδα είπε:
Ο Νίκος Γκάλης είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Πιθανότατα οι καταστάσεις και οι συνθήκες απαγορεύουν κάτι τέτοιο. Ο πιο αρμόδιος να μιλήσει είναι ο ίδιος. Όταν διαμορφωθούν κάποιες καταστάσεις δεν θα έχει λόγο να το αρνηθεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button