ΔιεθνήΜπάσκετ

Έγινε κι αυτό: Ερασιτέχνες παρίσταναν την Εθνική Κολομβίας

Έγινε κι αυτό. Μια ομάδα από ερασιτέχνες παρίσταναν την Εθνική Κολομβίας.

Συγκεκριμένα, στη Ρωσία πραγματοποιήθηκε το «Friendship Cup» και μία ομάδα από ερασιτέχνες συμμετείχε στο τουρνουά ως η Εθνική Κολομβίας. Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη ρωσική Πάρμα ηττήθηκε με 155-53, ενώ απέναντι στη Βενεζουέλα έχασε με 108-57.

Μετά από τα παιχνίδια, η Ομοσπονδία της Κολομβίας εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως δεν έστειλε ποτέ καμία ομάδα στη Ρωσία για το τουρνουά.

«Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Κολομβίας ενημερώνει ότι μετά από πολλαπλές αναφορές ψηφιακών ΜΜΕ, παρουσιάζεται μια υποτιθέμενη συμμετοχή της εθνικής ομάδας σε φιλικό τουρνουά στη Ρωσία. Σας πληροφορούμε και σας προειδοποιούμε με σεβασμό ότι η Ομοσπονδία δεν έλαβε ποτέ επίσημη πρόταση για να συμμετάσχει στο τουρνουά, ότι η Ομοσπονδία δεν έστειλε καμία ομάδα στη Ρωσία και ότι θα λάβει κάθε νομικό μέτρο απέναντι σε όσους εκμεταλλεύτηκαν την εικόνα και το λογότυπό της» ανέφερε η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ρωσικής Ομοσπονδίας είπε: «Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όλες οι επαφές με την ομάδα από την Κολομβία έγιναν αποκλειστικά μέσω επίσημων διαύλων επικοινωνίας. Η θέση μας παραμένει αναλλοίωτη. Κάθε επικοινωνία και συνεργασία έγινε μόνο από διαπιστευμένες και επίσημες πηγές. Μετά από το πρώτο ματς, καταλάβαμε ότι το επίπεδο της ομάδας από την Κολομβία ήταν πολύ πίσω. Για αυτό, έχουμε τροποποιήσει το πρόγραμμα και το φορμάτ της διοργάνωσης για να συνεχιστεί ομαλά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button