Ποδόσφαιρο

Έβγαλε την προπόνηση ο Λάρσον – Πιθανή η συμμετοχή με ΑΕΛ

Μετά και την σημερινή προπόνηση ο Ντάνιελ Λάρσον θέτει γερές βάσεις για μια θέση στον αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού για τον β’ προκτιματικό γύρο του Europa League την Πέμπτη.

Ο Σουηδός εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» έβγαλε ολόκληρη την ομαδική προπόνηση και ενδέχεται να είναι μέσα στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού (25/07, 21:30), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Πριν από τη σημερινή προπόνηση έγινε Αγιασμός ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην προπόνηση που ακολούθησε συμμετείχε ο Ντάνιελ Λάρσον, ενώ μέρος της ακολούθησε και ο Μπρούνο Γκάμα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μανώλης Τζανακάκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Χαμζά Γιουνές το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button