Ποδόσφαιρο

“Έβαλαν” ίδια ώρα το Άρης-Περιστέρι και το ΠΑΟΚ-Ιωνικός και τώρα… αποφασίζουν

Προχειρότητα…

Εδώ και μέρες είναι γνωστό πως το ματς του Άρη απέναντι στο Περιστέρι “πήγε” στις 20.30 αντί στις 19.15 που είχε προγραμματιστεί αρχικά. Στις τάξεις των “κιτρίνων” επιθυμούσαν να γίνει το παιχνίδι Κυριακή αντί για Σάββατο, καθώς την συγκεκριμένη μέρα (Σάββατο) ήταν προγραμματισμένο το Λαμία-Άρης αλλά λόγω της αλλαγής στον αγώνα Κυπέλλου, Λαμία-ΠΑΟΚ (θα γίνει την Τετάρτη), το ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας των “κιτρίνων” “πήγε” Κυριακή (17.30) και “πέφτει” ίδια μέρα με το μπάσκετ (Άρης-Περιστέρι).

Έτσι, το παιχνίδι στο Παλέ, μετατέθηκε για λίγο αργότερα, δηλαδή 20.30 αντί για 19.15. Ωστόσο, οι… υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό των αγώνων, “κατάφεραν” να “βάλουν” ίδια μέρα και ίδια ώρα τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ιωνικός (Κυριακή στις 20.30) και Άρης-Περιστέρι (Κυριακή στις 20.30). Ως εκ τούτου, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, την Τρίτη, η Αστυνομία θα αποφασίσει τι θα γίνει με τα δύο ματς, καθώς “πέφτουν” ίδια μέρα και ίδια ώρα και προκύπτει… θέμα με την παρουσία οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη, αφού τα δύο γήπεδα, του Παλέ και της Τούμπας, έχουν σχετικά μικρή απόσταση.

Για πολλοστή φορά, φαίνεται η… προχειρότητα που υπάρχει από τους “υπεύθυνους”, μιας και θα παρθεί απόφαση λίγα 24ωρα πριν την διεξαγωγή των αγώνων, με τους οπαδούς του Άρη, ήδη, να έχουν αρχίσει να προμηθεύονται εισιτήρια, γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι με το Περιστέρι θα γίνει στις 20.30, την Κυριακή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button