Μπάσκετ

Άρης-Τέλεκομ Μπον (19:30)

Ο Άρης σήμερα (19:30) στο “Nick Galis Hall” υποδέχεται την Γερμανική Τέλεκομ Μπον για την 4η αγωνιστική του Basket Ball Champions League.

Στόχος της ομάδας να ξεχάσει την ήττα από τον Ολυμπιακό και να κοιτάξει μπροστά και σήμερα να πάει για την νίκη. Φυσικά τους παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει το αρνητικό ρεκόρ της Τέλεκομ Μπον.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη είναι η σημερινή απουσία του Γιάννη Αθηναίου ο οποίος υπέστη ένα διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και δεν θα αγωνιστεί σήμερα καθώς θέλουν να τον προφυλάξουν για τον ημιτελικό κυπέλλου της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό. Ενώ κρίνεται και η ετοιμότητα του Κάιλ Γουίβερ.

Η Τέλεκομ Μπον είναι μια ομάδα που ο τρόπος παιχνιδιού μοιάζει πολύ με τις Ναντέρ και την Νίμπουργκ. Γρήγορος ρυθμός, πολλά τρίποντα, επιθέσεις σε λίγα δευτερόλεπτα, έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Ο Άρης στη Τσεχία παρασύρθηκε από τον ρυθμό της Νίμπουρκ και παραδόθηκε άνευ όρων, δεν επέτρεψε (σχεδόν) ποτέ τη Ναντέρ να παίξει το παιχνίδι της και κέρδισε.

Ο Γιαννάκης ζήτησε και χθες από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Το έχει ανάγκη (και) αυτή η ομάδα του Άρη να παίζει σε γεμάτο Παλέ, είναι ηλίου φαεινότερο ότι ανεβαίνει ένα επίπεδο αγωνιστικά και σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικότατη παράμετρος για την τελική έκβαση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button