Ποδόσφαιρο

“Άρης, Σαραγόσα και Σπόρτινγκ Xιχόν για Καμέγιο – Σκέψη να δοθεί σε ομάδα πρώτης κατηγορίας”

Τι αναφέρεται σε δημοσίευμα της Δευτέρας για τον Σέρχιο Καμέγιο, για τον οποίο τονίζεται πως θα συμμετέχει στην προετοιμασία της Ατλέτικο

Νέα αναφορά στον Άρη γίνεται την Δευτέρα στην Ισπανία για παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης… Ξένο δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον των “κιτρίνων” για τον Σέρχιο Καμέγιο, προσθέτοντας ότι τον νεαρό έχoυν στο… μπλοκάκι τους η Σπόρτινγκ Χιχόν και η Σαραγόσα. “Η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει στο ραντάρ της έναν παίκτη που ενδιέφερε από πέρυσι.

Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σέρχιο Καμέγιο, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός στην Μιραντές. Σε περίπτωση που αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, η σκέψη που υπάρχει στην διοίκηση της Ατλέτικο είναι ο Καμέγιο να δοθεί σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και στην Ελλάδα, όπου έχει ενδιαφερθεί ο Άρης, στον οποίο είναι προπονητής ο Χερμάν Μπούργος.

Επίσης, η Σαραγόσα είναι ένας σύλλογος που ενδιαφέρεται”, τονίζεται για τον Καμέγιο για τον οποίο ακόμη γράφεται πως “θα κάνει προετοιμασία με την Ατλέτικο και θα ληφθεί απόφαση για το μέλλον του τον Αύγουστο”. Την σεζόν 2021/22 η Σπόρτινγκ Χιχόν τερμάτισε στην 17η θέση στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ενώ η Σαραγόσα τερμάτισε στην 10η θέση στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button