Μπάσκετ

Άρης-Παναθηναϊκός (17:00)

Σήμερα (17:00, ΕΡΤ1) ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο “Nick Galis Hall” στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι να εμφανίσουν στο παρκέ μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, θα βγάζει πάθος, δύναμη, και θα έχει χημεία και καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση.

Οι κίτρινοι σαφώς και παίζουν σήμερα με μια ομάδα που μέχρι πριν λίγες μέρες μετρούσε πέντε σερί νίκες στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι τυχαία ομάδα, έχει βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό, έχει ποιότητα σε όλες τις θέσεις, έχει βάθος πάγκου και επιλογών.

Όλα αυτά κάνουν τον Παναθηναϊκό φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα στο τι θα πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του Γιαννάκη στο παρκέ. Συγκέντρωση, πάθος, διάθεση για να διεκδικήσουν κάθε χαμένη μπάλα, μάχη σε κάθε κατοχή, αυταπάρνηση και “θυσία” για τον συμπαίκτη είναι πράγματα που μπορεί να βγάλει μια ομάδα στο παρκέ ανεξαρτήτως ποιότητας.

Ο κόσμος θέλει να δει μια ομάδα να παλεύει, μια ομάδα να διεκδικεί, μια ομάδα να ξέρει τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Είναι καιρός ο Άρης να βγάλει το πρόσωπο που είχε στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (στον ημιτελικό Κυπέλλου), να δείξει και πάλι αγωνιστικό σφυγμό, γιατί πολύ απλά δεν γίνεται διαφορετικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button