Ποδόσφαιρο

Άρης, ο δεύτερος καλύτερος στις… αντίπαλες τελικές

Ο χαμηλών αριθμών τερμάτων που έχουν δεχτεί οι “κίτρινοι” -οι οποίοι είναι “σφιχτοί” αμυντικά- έχει… εξήγηση

Ο Άρης, στην μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα, παρουσιάζει ένα προφίλ μιας ομάδας που τα καταφέρνει αρκετά καλά στο ανασταλτικό κομμάτι. Αυτό, άλλωστε, φανερώνουν και τα νούμερα… Στα 9 ματς που έγιναν στη Σούπερ Λιγκ, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει δεχτεί μόλις έξι γκολ. Αυτός ο χαμηλός αριθμών τερμάτων που έχει δεχτούν οι “κίτρινοι”, οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο γεγονός ότι το σύνολο του Μάντζιου… δεν αφήνει τους αντιπάλους του να κάνουν το παιχνίδι τους και κατ’επέκταση να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, ο Άρης αποτελεί την δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, πίσω από τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τον -χαμηλότερο- αριθμό των τελικών προσπαθειών που έχουν δημιουργήσει οι αντίπαλες ομάδες. Στα 9 παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν, το σύνολο του Μάντζιου έχει δεχτεί 62 τελικές προσπάθειες από τους αντιπάλους του και ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην πρώτη θέση αναφορικά με την συγκεκριμένη κατηγορία (δηλαδή, τις ομάδες που έχουν δεχτεί τις λιγότερες τελικές), έχει δεχτεί 58 τελικές προσπάθειες.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους τρεις συλλόγους, που συμπληρώνουν το “Big 5”, ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί 84 τελικές προσπάθειες από τους αντιπάλους του, ο Παναθηναϊκός 85 και η ΑΕΚ 89.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button