Μπάσκετ

Άρης-Ολυμπιακός (18:30)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (18:30) τον Ολυμπιακό για το πλαίσιο του ημιτελικού κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα διαφορετικό παιχνίδι σήμερα και όπως έχουν δηλώσει αρκετοί, άλλο πρωτάθλημα και άλλο ημιτελικός κυπέλλου. Ένα παιχνίδι νοκ αουτ, όποιος κερδίσει περνάει στον τελικό όπου θα διεκδικήσει το κύπελλο Ελλάδος.

Φαβορί βάση δεδομένων και στατιστικών είναι η ομάδα του Πειραιά αλλά σε έναν ημιτελικό και σε ένα καυτό όπως αναμένεται “Nick Galis Hall” δεν υπάρχει ποτέ φαβορί και αυτός που έχει τον πρώτο λόγο είναι ο Άρης. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης καλούνται σήμερα να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να πετύχουν την νίκη και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Αν η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη καταφέρει να κερδίσει τότε θα βγει από πολλές πλευρές κερδισμένη…Πρώτον, οι παίκτες θα ανέβουν ψυχολογικά και θα αποκτήσουν αρκετή αυτοπεποίθηση, η οποία θα είναι κινητήριος μοχλός για το υπόλοιπο της χρονιάς. Δεύτερον θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη να καταφέρει στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής του Άρη να πάει την ομάδα τελικό κυπέλλου. Τρίτον ψυχολογική αναζωογόνηση για τον κόσμο, ο οποίος έχει δεχτεί μεγάλη ψυχολογική ταλαιπωρία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button