Ποδόσφαιρο

Άρης-Ξάνθη (2-1): Ανώτερος σε όλο το παιχνίδι ..ολική ανατροπή και πρόκριση στους «8»

Σε ένα παιχνίδι που ο Άρης είχε τον έλεγχο, η Ξάνθη προηγήθηκε με γκολ οφ-σάιντ (!), οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που το ήθελαν περισσότερο και πήραν δικαίως την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου!

Πρώτο ημίχρονο: Είχε τον έλεγχο, έχασε πολλές ευακαιρίες αλλά ισοφάρισε στο τέλος

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι με την πρώτη καλή φάση διαρκείας να έρχεται μόλις στο 2’λεπτό με ένα πολύ καλό σουτ του Ροζ που απέκρουσε με δυσκολία ο τερματυφύλακας της Ξάνθης.

Πρώτο κόρνερ για τους «φιλοξενούμενους» ήρθε στο 7′ που ήταν και η πρώτη φορά που απείλησαν τον Κουέστα με τους «κιτρινόμαυρους» να καθαρίζουν την φάση.

Από το πουθενά το γκολ οφ σάιντ (!) για την Ξάνθη (0-1)

Στο 22′ βρέθηκε μόνος του ο Φοσέ που πέρασε τον Κουέστα και έκανε το 0-1 για την Ξάνθη. Ωστόσο ο παίκτης ήταν εκτεθειμένος με τους «κιτρινόμαυρους» να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα χωρίς όμως να αλλάξει κάτι..

Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη στο 25′ με τον Γιάννη Φετφατζίδη αλλά το σουτ πέρασε ελάχιστα πιο πάνω από τα δοκάρια του Μπέντο. Λίγα λεπτά αργότερα στο 27′ ο Άρης «άγγιξε» ξανά το 1-1 με σουτ του Ροζ.

Τρομερή φάση ξανά για τον Άρη με τον Μπράουν Ιντέγε στο 35′ αλλά και πάλι το σουτ πέρασε ελάχιστα εκατοστά άουτ από τα δεξιά του τέρματος.

Λούκας Σάσα και…1-1 λίγο πριν το ημίχρονο!

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και μετά από αλλεπάληλες επιθέσεις για τον Άρη που δεν σταμάτησε να απειλεί, ήρθε το γκολ με τον Λούκας Σάσα στο 43′.

Δεύτερο ημίχρονο: Δεν σταμάτησε να προσπαθεί και προηγήθηκε!

Ο Άρης έδειξε από την αρχή του δεύτερου μέρους τις διαθέσεις του με τον Μαντσίνι να χάνει τρομερή ευκαιρία στο 52′ να κάνει το 2-1.

Ξανά ασίστ Λάρσον και γκολ ο Ιντέγε και..2-1 για τον Άρη!

Όπως ακριβώς στον πρώτο αγώνα στην Ξάνθη, ο Άρης πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Λάρσον να δίνει την ασίστ σε ένα «πάρε-βάλε» και τον Ιντέγε να «σπρώχνει» την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 στο 59′.

Το σκηνικό δεν άλλαξε καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τους «κιτρινόμαυρους» να προσπαθούν συνεχώς ενώ από την άλλη μεριά ο Κουτσιαύτης έκανε ….τα στραβά μάτια σε ολοφάνερο χέρι της Ξάνθης στο 84′!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button