Απόψεις

Άρης-Μπόκα, όλοι εκεί για να δείξουμε ότι ο Άρης είναι εδώ και επιστρέφει

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, η ιστορία επαναλαμβάνετε! Στις 20:00 ο Άρης θα υποδεχτεί την Μπόκα Τζούνιορς όπως είχε κάνει τότε στις 05-08-2009.

Η ώρα για να δημιουργηθεί το «ring of fire 2» έφτασε. Ο Άρης βρίσκεται 4 χρόνια μακριά από την Super League, ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί, έχει πικραθεί και έχει απογοητευτεί. Αλλά τίποτα δεν τον πτοεί, ο κόσμος του Άρη έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα γίνεται ακόμα πιο δυνατός.

Το συγκεκριμένο φιλικό θα εμπεριέχει ακόμα περισσότερη συγκίνηση και ανατριχίλα καθώς θα δώσει το παρών του ο «θεός» του μπάσκετ Νίκος Γκάλης μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον «Δράκο» του Άρη. Δύο προσωπικότητες που όπως γνωρίζουμε όλοι όχι μόνο ήταν οι ηγέτες της «Αυτοκρατορίας» του Άρη αλλά άλλαξαν και τον Ελληνικό αθλητισμό και του δώσανε την ώθηση να γίνει καλύτερος και να πάρει τα πάνω του. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να τους πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ τραγουδώντας ρυθμικά τα ονόματα τους σε ένα γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ραντεβού λοιπόν όλοι την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να δημιουργήσουμε το «ring of fire 2» με στόχο να είναι ακόμα πιο καυτό από το πρώτο και να βγάλουμε μια δυνατή φωνή όλοι μαζί, ώστε όλοι να καταλάβουν ότι ο Άρης δεν «πεθαίνει» είναι εδώ «ζωντανός» και όσες προσπάθειες και να κάνουν για να τον εξαφανίσουν, ο κόσμος του θα είναι εκεί να τον κρατάει στην επιφάνεια!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button