Μπάσκετ

Άρης-Λαύριο (18:00) Ομάδα και κόσμος γίνονται ένα, μονόδρομος η νίκη

Ο Άρης σήμερα (18:00) υποδέχεται το Λαύριο στο “Nick Galis Hall” στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

Σε ένα όπως αναμένεται “καυτό Παλέ” η ομάδα του Άρη καλείται να πάρει την νίκη-μονόδρομο, ώστε να μπορέσει να πάρει μια βαθμολογική “ανάσα” και να βάλει τέλος στο δυσβάσταχτο αρνητικό σερί των εννιά συνεχόμενων ηττών το οποίο είναι και το μεγαλύτερο στην ιστορία του Αυτοκράτορα.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει το δυναμικό του παρών, να γεμίσει το “Παλέ”, να δημιουργήσει την “καυτή” ατμόσφαιρα που ξέρει να δημιουργεί καλά και να στηρίξει την ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά με τα κουπόνια στήριξης.

Οι παίκτες του Άρη πρέπει να δώσουν την ψυχή τους στο γήπεδο, οι αγωνιστικές δυσκολίες είναι δεδομένες αλλά πλέον άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν και η νίκη είναι μονόδρομος, κάτι που το γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι. Το θετικό είναι ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες καθώς ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αλλά και ο Μπράις Ντουβιέ ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι στην διάθεση της ομάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να πάρουν μια νίκη ζωής και θανάτου απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι η φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό “φεγγάρι”.

Βέβαια σε άλλες περιπτώσεις το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν ένα παιχνίδι καθημερινό με μια ομάδα της Α1, αλλά την δεδομένη στιγμή και με όλα τα διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα του Άρη, αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι-Τελικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button