Βόλεϊ

Άρης: Η ακραία Σουάν στις «κίτρινες» (vid)

Ενισχύεται ο Άρης με την πιο πρόσφατη μεταγραφή στον χώρο του γυναικείου βόλλευ, την ακραία Κόρτνεϊ Σουάν.

Η 25χρονη Σουάν, είναι μία νέα προσθήκη σε μία πολύ δυνατή ομάδα για τον Άρη και το ελληνικό βόλλευ. Η παίκτρια που παίζει ως ακραία, έχει συμμετάσχει σε ομάδες της Ιταλίας και της Γαλλίας τα προηγούμενα έτη (Filotrano,Marcala, Terville).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη , ανακοινώνει την απόκτηση της Courtney Schwan.

Η Schwan είναι γεννημένη στις 09/05/1996, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Η νέα αθλήτρια της ομάδας μας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο στο Ιταλικό όσο και στο Γαλλικό πρωτάθλημα(Filotrano,Marcala, Terville).

Η Schwan είναι διεθνής με την Εθνική νεανίδων της Αμερικής και το 2014 αναδείχθηκε καλύτερη ακραία και καλύτερη υποδοχέας στη διοργάνωση NORCECA που η χώρα της κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Washington και αξίζει να σημειωθεί πως την περίοδο 2016-17 αναδείχθηκε ύστερα από ψηφοφορία της Ένωσης προπονητών της Αμερικής μέλος της καλύτερης ομάδας όλων των πανεπιστημίων της Αμερικής(All – America team)».

Η Σουάν με την σειρά της, δήλωσε ενθουσιασμένη για την συμμετοχή της στους «κίτρινους», λέγοντας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παίξω για τον Άρη αυτή τη σεζόν. Έκανα διακοπές στην Ελλάδα πριν δυο χρόνια και το φαγητό και οι άνθρωποι ήταν καταπληκτικοί και ανυπομονώ να γυρίσω πίσω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button