Βόλεϊ

Άρης: Εύκολη επικράτηση επί του Αίαντα Ευόσμου

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Άρης δεν σταματάει να σημειώνει επιτυχίες, καθώς αυτή την φορά επικράτησε επί του Αίαντα Ευόσμου, με το απόλυτο 0-3.

Η δημοσίευση του Α.Σ. Άρης σχετικά με την νίκη:

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 3-0 σετ τον Αίαντα στον Εύοσμο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο ΑΡΗΣ είχε τον έλεγχο από την έναρξη του αγώνα, φτάνοντας εύκολα στην επικράτηση του πρώτου σετ με 25-16.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι αθλήτριες του ΑΡΗ και στο δεύτερο σετ, το οποίο κέρδισαν εύκολα με 25-12.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, οι γηπεδούχοι το πάλεψαν, πίεσαν, ωστόσο ο ΑΡΗΣ ήταν συγκεντρωμένος και το κέρδισε με 25-21, φεύγοντας με το «διπλό».

Τα σετ: 0-3 (16-25, 12-25, 21-25) σε 63′.

Διαιτητές: Μούζουλας – Ισκάς, Επόπτες: Τερζής – Σταυρίδου, Γραμματεία: Πασπαλά Αικ., Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ (Νίκος Ροδοπαίος): Νταντούλα, Πιτσιγκώνη, Χαμαλίδου, Χαντζή, Θεοδοσίου Λ., Πήττα / Θεοδοσίου Β., Μότσιανου (λ), Παπαδοπούλου, Σαχανίδου, Σταυροπούλου.

ΑΡΗΣ (Γιάννης Τσαϊρέλης): Κιουτσιούκη, Δρακουλίδου, Σουάν, Μυλωνά, Μερκάδο, Έβανς / Κουρτίδου (λ), Καμπούρη (λ), Τάνη, Κωνσταντίνου, Γαϊτανίδου, Μπαλλογιάννη, Λάππα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button