Ποδόσφαιρο

«Άρης-Ατρόμητος» ήταν ο τελευταίος αγώνας με κόσμο στο Χαριλάου! (video)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έναν αντίπαλο όπου η προηγούμενη μεταξύ τους συνάντηση στο Χαριλάου, ήταν και το τελευταίο παιχνίδι με την παρουσία κόρμου στις κερκίδες.

Έχει περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος από την τελευταία φορά που υπήρξε κόσμος στα ελληνικά γήπεδα και ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την αλλαγή ενώ σε πολλούς φαίνεται αδιανόητο ότι έχουν περάσει τόσοι μήνες χωρίς φυσική παρουσία στα γήπεδα.

Κι’όμως, η τελευταία φορά που το Χαριλάου είχε κόσμο στις κερκίδες του ήταν σχεδόν έναν χρόνο πριν και μάλιστα με τον ίδιο αντίπαλο που έχει ο Άρης και σήμερα, τον Ατρόμητο.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν 1η Μαρτίου 2020 όταν οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονταν τους Περιστεριώτες στην τελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αγωνιστική σε έναν αγώνα βαθμολογικά αδιάφορο για τον Άρη καθώς είχε κατοχυρώσει την εξάδα αλλά έληξε με ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-2 αν και οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν στο 48′ με το γκολ του Νικολά Ντιγκινί. Ο Ατρόμητος “απάντησε” στο 52′ με τον Νσικουλού για την ισοφάριση ενώ την ανατροπή έκανε στο 60′ ο Γκάλο για το τελικό 1-2.

Δείτε εδώ μερικά από τα στιγμιότυπα του αγώνα, όταν ακόμα υπήρχε κόσμος στις κερκίδες:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button