Ποδόσφαιρο

Άρης – Αστ. Τρίπολης 2-1: «Καθάρισε» στο πρώτο ημίχρονο, χαλάρωσε στο δεύτερο

Μία σχετικά εύκολη νίκη πέτυχε ο Άρης επί του Αστέρα που με ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, σκόραρε δύο φορές για να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν για τον Άρη στο 2′ όταν ο Ιντέγε βγήκε στην κόντρα αλλά το σουτ του τελευταία στιγμή αποκρούστηκε από πόδια αμυντικού.

Το γκολ για τον Άρη ήρθε πολύ νωρίς στο ματς.  Μετά από μία εκτέλεση κόρνερ, ο Σάσα έπιασε μία δύσκολη κεφαλιά και «κρέμασε» τον Πααδόπουλο στο 5ο λεπτό.

Σε μία ελπιδοφόρα επίθεση για τους «κίτρινους», στο 13′, Φετφατζίδης και Ντιγκινί συνεργάστηκαν όμορφα όμως ο πρώτος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά.

Μία πολύ ωραία πάσα-τακουνάκι του «Φέτφα» στον Γκάμα και μία εξαιρετική πάσα του Πορτογάλου στον Ντιγκινί οδήγησε τον Γάλλο να πλασάρει τον Παπαδόπουλο, αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε δύσκολα sto 26′.

Στο 34ο λεπτό ο Ροζ έκανε εντυπωσιακή ενέργεια από το κέντρο της άμυνας, απέφυγε όλους τους αντιπάλους του, πάσαρε την ιδανική στιγμή στον Ντιγκινί και ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση «έγραψε» το 2-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης μείωσε στο 41′ με κεφαλιά του Μαρκ Φερνάντεθ.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ «ΠΛΗΡΩΣΕ»

Στο 51′ μετά από απομάκρυνση του Έμαν, ο Μουνάφο έπιασε καλό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα δεν πήγε προς την εστία καθώς οι «κιτρινόμαυροι» απομάκρυναν τον κίνδυνο σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο δεύτερο μέρος και έχασαν ακόμα μία τεράστια ευκαιρία στο 57′. Ο Μπαράλες πήρε την κάθετη πάσα στην μικρή περιοχή από τον Φερνάντεθ, αλλά μπερδεύτηκε μόνος του και δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 73′ ο Φετφατζίδης έκανε πανέμορφη ενέργεια από το δεξί άκρο αλλά το σουτ του στην κλειστή γωνία του Παπαδόπουλου δεν μπόρεσε να γίνει γκολ.

Σε μία φάση αντεπίθεσης για τον Αστέρα Τρίπολης, ο Έμαν βγήκε έξω από την περιοχή έκανε χέρι και αφού ο ρέφερι συμβουλεύτηκε το VAR απέβαλε τον Αυστριακό για να πάρει τη θέση του ο Τσιλιγγίρης, με ολόκληρο το γήπεδο να αποθεώνει τον νεαρό τερματοφύλακα για να τον εμψυχώσει.

Στο 89′ μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Φερνάντεθ αποκρούστηκε από τον Τσιλιγγίρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button