Ποδόσφαιρο

Άρης-Απόλλων Καλαμαριάς (15:00) Με στόχο την επιστροφή στις νίκες για καλό ποδαρικό

Ο Άρης σήμερα (15:00) υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League.

Στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στις νίκες αφού στα τελευταία ματς με ΟΦΗ και Παναιγιάλειο οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να κερδίσουν και αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

Σπανός και παίκτες θέλουν να ξαναεπιστρέψουν στις νίκες ώστε να ξεκινήσουν και πάλι ένα νικηφόρο σερί και να τελειώνουν όσο νωρίτερα μπορούν την υπόθεση-άνοδο.

Παρότι την περασμένη Παρασκευή δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ο Βαγγέλης Πλατέλλας, προπονήθηκε κανονικά χθες και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Ο MVP του φετινού Άρη θα αγωνιστεί κανονικά από το ξεκίνημα του αγώνα, με τον προπονητή του να περιμένει από τον ίδιο να ξεδιπλώσει για μία ακόμα φορά τις αρετές του στο γήπεδο και να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα.

Μοναδική δεδομένη απουσία, αυτή του άτυχου Μπράνισλαβ Νίκιτς, για τον οποίο ο Δημήτρης Σπανός δεν θα ρισκάρει και θα τον προστατέψει, από τη στιγμή που χτύπησε τον αστράγαλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button