Ποδόσφαιρο

Άρης… Απόλαυση! Μπαλάρα, τριάρα και 3ος στην Ελλάδα!

Ο Άρης έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον “διέλυσε” με 0-3

Η σεζόν τελείωσε με ιδανικό τρόπο… Ο Άρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε με 0-3! Μάλιστα, είχε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Σε κάθε περίπτωση, η νίκη “ήρθε” με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και οι “κίτρινοι” τερμάτισαν 3οι στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας, πάνω από τον Παναθηναϊκό που έχασε από τον ΠΑΟΚ. Τα τέρματα πέτυχαν οι Φαμπιάνο (πρώτο γκολ στη σεζόν), Καμαρά και Εμπακατά.

Φοβερό πρώτο ημίχρονο από τον Άρη

Το σουτ του Ιτούρμπε στο 2′ δεν απείλησε τους γηπεδούχους ενώ στο 5′ ο Άρης κέρδισε κόρνερ μετά από προσπάθεια του Καμαρά ωστόσο στην εξέλιξη της φάσης ο Λοντίγκιν μπλόκαρε. Ο Άρης από… νωρίς μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Ματίγια εκτέλεσε το κόρνερ και από το ύψος του πέναλτι ο Φαμπιάνο με σουτ έκανε το 0-1 στο 8′ του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Στο 22′ του αγώνα, το σύνολο του Μπούργος διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Καμαρά έφυγε σε θέση τετ-α-τετ μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Ιτούρμπε και ο Μαυριτανός έκανε το 0-2. Πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του μπροστά από το πέταλο των οπαδών των “κιτρίνων”. Οι οποίοι ήταν πολύ καλοί πιέζοντας και για τρίτο γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η κεφαλιά του Φαμπιάνο έφυγε άουτ και στο 30΄ η ομάδα του Μπούργος κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο.

Ο Ιτούρμπε ανέλαβε να εκτελέσει το φάουλ και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν. Στο 32′ ο Άρης είχε κερδίσει επτά κόρνερ και ήταν φανερά ανώτερος. Στο 33′ ο Καμαρά έστειλε την μπάλα άουτ μετά από πλασέ, ωστόσο υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Η ομάδα του Μπούργος δεν κατέβαζε στροφές, κέρδισε κι άλλο κόρνερ μετά από σουτ του Πάλμα ενώ μετέπειτα ο Ιτούρμπε έκοψε καταπληκτικά τον Περέα σε αντεπίθεση των γηπεδούχων. 

Στο 39′ ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ευκαιρία, με τον Κύρκο να κάνει κεφαλιά η οποία έφυγε άουτ. Ωστόσο, υποδείχτηκε σε θέση οσφάιντ. Στις καθυστερήσεις ο Κουέστα μπλόκαρε έπειτα από κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και το ημίχρονο έληξε με 0-2, με τον Άρη να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και να κάνει 9 τελικές.

Τρίτο “κίτρινο” τέρμα από τον Εμπακατά που έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα

Στο 52΄ ο Εμπακατά σέντραρε αλλά ο Καμαρά δεν πρόλαβε να γίνει απειλητικός ενώ ο Ιτούρμπε αντικαταστάθηκε από τον Γκαρσία και χειροκροτήθηκε. Ο Αργεντινός έχασε ευκαιρία όταν βρέθηκε απέναντι από τον Λοντίγκιν αλλά ακόμη κι αν πετύχαινε γκολ, θα είχε υποδειχτεί σε θέση οφσάιντ. Νωρίτερα αυτό είχε γίνει (δόθηκε οσφάιντ) σε δύο καλές φάσεις από πλευράς των “κιτρίνων”.

Ο Κουέστα μπλόκαρε κεφαλιά του Εραμούσπε ενώ στο 70′ ο Πάλμα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, με περίτεχνη ενέργεια απέφυγε τον αντίπαλό του αλλά δεν κατάφερε να σουτάρει. Μετέπειτα, ο Καμαρά έδωσε… συμβουλές στον νεαρό για το πώς θα έπρεπε να απλοποιήσει την τελική ενέργειά του.

O Δεληζήσης απομάκρυνε μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων και ο Άρης βρήκε γκολ στο 82′ ο Εμπακατά ήταν ο σκόρερ των “κιτρίνων”. Έπιασε σουτ με το δεξί του πόδι και ο Λοντίγκιν δεν κατάφερε να διώξει. Έτσι, έγινε το 0-3 και ο Εμπακατά δέχτηκε τα “μπράβο” του Μπούργος. Μετέπειτα, δεν άλλαξε κάτι και ο Άρης ήταν ο νικητής με “ωραίο” ποδόσφαιρο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (73’λ.τ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάσκι (62’ Κόντε), Καραχάλιος (7’λ.τ. Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάκιτς, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (58’ Μπρούνο Γκάμα), Ιτούρμπε (53’ Ματέο Γκαρσία), Πάλμα, Καμαρά (73΄Δεληζήσης)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button