Ποδόσφαιρο

Άρης – ΑΕΛ 2-3: Αδικαιολόγητη ήττα, με ανατροπή και χαμένες ευκαιρίες…

Κατώτερος των περιστάσεων στάθηκε ο Άρης στην έδρα του που γνώρισε ήττα-σοκ από την ΑΕΛ με 2-3, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 από το 12′.

ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτος στο παιχνίδι «απείλησε» ο Άρης με τον Μπα να ντριμπλάρει πολύ όμορφα, να πασάρει στον Ιντέγε και τον Νιγηριανό να σουτάρει ελάχιστα άουτ.

Ένα πολύ καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Ματίγια στο 10ο λεπτό βρήκε το κεφάλι του Βέλεθ, με τον Ισπανό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, για να «ανοίξει» το σκορ για τον Άρη.

Στην αμέσως επόμενη φάση, οι «κίτρινοι» βγήκαν στην κόντρα. Το σουτ του Ντιγκινί αποκρούστηκε από τον Κρίστινσον αλλά ο Μπρούνο Γκάμα πήρε το ριμπάουντ και με χαμηλό σουτ έκανε το 2-0 στο 12′.

Στο 20ο λεπτό υπήρξε αδράνεια στην περιοχή του Άρη και η ΑΕΛ το εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα με τον Νούνιτς, που νίκησε τον Έμαν από πολύ κοντά για να μειώσει σε 2-1.

Σε μία φάση που η άμυνα των γηπεδούχων δεν μάρκαρε τους αντιπάλους της, δέχτηκε ένα γκολ με πλασέ -πάλι- του Νούνιτς κοντά στην μικρή περιοχή για να γίνει το 2-2.

Ο Ντιγκινί «έστρωσε» τη μπάλα στον Γιάννη Φετφατζίδη, στο 38′, αλλά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός από πλεονεκτική θέση, στη γραμμή της περιοχής, έστειλε τη μπάλα οριακά πάνω από το δοκάρι του Κρίστινσον.

 

ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Μία εξαιρετική εκτέλεση-φάουλ του Ματίγια στο 47′ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων, αφού αναπήδησε από πολύ κοντά.

Άλλη μία τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Άρη σημειώθηκε αυτή τη φορά με τον Ρόουζ που έκανε συρτό σουτ στο 53′, πολύ κοντά στην εστία, αλλά η μπάλα «έξυσε» το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Χαμένων ευκαιριών συνέχεια και στο 60′, όταν ο Κόρχουτ από πλάγια πάσαρε στον Ιντέγε, που βρισκόταν πολύ κοντά στην εστία. Ο Νιγηριανός όμως μπερδεύτηκε και έστειλε τη μπάλα άουτ σπαταλώντας άλλη μία ευκαιρία για τους «κίτρινους».

Στο 63′ ο Λάρσον ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, σε φάση τετ-α-τετ αλλά ο διαιτητής δεν είδε κάποια παράβαση και συνέχισε το παιχνίδι.

Ένα λεπτό αργότερα, στο 64′, ο Μπα δοκίμασε πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη «χάρη» καθώς κατέληξε ελάχιστα άουτ.

«Άχαστη» ευκαιρία και στο 65ο λεπτό, μετά από μπέρδεμα των αμυντικών της Λάρισας, ο Ντιγκινί πλάσαρε από το ένα μέτρο αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Ένα κόρνερ των φιλοξενούμενων στο 74′, έφτασε στο κεφάλι του Ουάρντα, ο οποίος δεν αστόχησε κι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2-3, κάνοντας την ανατροπή.

Στο 83′ ο Ντουάρτε δοκίμασε ένα καλό συρτό σουτ, αλλά ο Κρίστινσον το απέκρουσε ενστικτωδώς.

Μετά το κόρνερ του Ματίγια, οι παίκτες του Άρη, δύο δορές, δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα και χάθηκε ακόμα μία τεράστια ευκαιρία έξι λεπτά πριν τα 90.

Στο 95′ ο Μαρτίνες έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πήγε ελάχιστα άουτ.

Ένα τρομερό σουτ του Ντιγκινί μέσα από την περιοχή μπλοκαρίστηκε από τον Κρίστινσεν, στο 96ο λεπτό.

Στο 97′, ο ρέφερι έδωσε αρχικά χέρι και πέναλτι για τον Άρη αλλά αφού συμβουλεύτηκε το VAR άλλαξε απόφαση στερώντας στους «κίτρινους» την ευκαιρία να ισοφαρίσουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button