Ποδόσφαιρο

Έσταξε αίμα! Ο σφαγέας Καραντώνης κέρδισε το παιχνίδι για την ΑΕΚ!

Σε ένα παιχνίδι…ντροπής από τους Καραντώνη και Κουμπαράκη, ο Άρης ηττήθηκε με 0-1 από την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν την παραμικρή φάση αλλά ο διαιτητής και το VAR φρόντισαν γι’αυτό!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φίλους του Άρη να δίνουν βροντερό «παρών» με συνθήματα και δυνατό χειροκρότημα δημιουργώντας τρομερή ατμόσφαιρα σε ένα Χαριλάου που έγινε πραγματικά..«καμίνι»!

Πρώτο ημίχρονο!

  • Μόλις στο 4′ η ροή του αγώνα «πάγωσε» καθώς ο Βέλεθ έκανε λάθος με τον Αλμπάνη να το εκμεταλλεύεται και να βγαίνει μόνος του απέναντι στον Κουέστα και να κάνει το 0-1 για την ΑΕΚ και τον Άρη να καλείται πολύ γρήγορα να..αντιδράσει.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη ήρθε στο 9′ με πάσα του Κόρχουτ αλλά ο Ιντέγε δεν πρόλαβε και ο Μπάρκας «μπλόκαρε» την μπάλα ενώ μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Φετφατζίδης προσπέρασε δύο παίκτες της ΑΕΚ όμως η μπαλιά στον Νιγηριανό ήταν πιο δυνατή από όσο έπρεπε.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πως δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη με τον Δεληζήση αυτή την φορά στο 11′ να «πιάνει» την κεφαλιά όμως η μπάλα βγήκε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια.

Στο 18′ ήρθε η φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Άρης με τους παίκτες της ΑΕΚ να «γκρεμίζουν» τον Βέλεθ και τον διαιτητή να..συνεχίζει την φάση και το VAR για άλλη μια φορά να «κλείνει» τα μάτια σου στο ξεκάθαρο πέναλτι!

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να κοντράρονται συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο και τον Καραντώνη να καθυστερεί αλλά τελικά να δίνει κίτρινες κάρτες σε Σβάρνα και Βράνιες μετά από σκληρά φάουλ σε παίκτες του Άρη.

Στο 37′ ήρθε η πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς ο Ιντέγε αποχώρησε και στην θέση του μπήκε ο Ντουρμισάι που σχεδόν αμέσως δέχθηκε σκληρό φάουλ.

Απίστευτα πράγματα διαδραματίστηκαν στο Χαριλάου με τους παίκτες της ΑΕΚ να επιμένουν σε αντικανονικά μαρκαρίσματα και τον Καραντώνη να ..μην δίνει απολύτως τίποτα. Ενώ στο 40′ ήρθε η δεύτερη φάση που το VAR «τυφλώθηκε» και δεν δόθηκε πέναλτι στον Άρη μετά από ανατροπή του Φετφατζίδη στην μεγάλη περιοχή του Μπάρκα!

  • Ο Ντουρμισάι στο 44′ έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση αλλά το σουτ πέρασε πάνω από τα οριζόντια δοκάρια.

Δεύτερο ημίχρονο!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι δυναμικά για τον Άρη που προσπαθούσε μονίμως να φέρει την ισοφάριση. Πρώτη καλή φάση ήρθε στο 49′ με κόρνερ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 51′ έκανε..«σκόνη» τους παίκτες της ΑΕΚ για άλλη μια φορά, δέχτηκε σκληρό φάουλ ξανά αλλά και πάλι ο Καραντώνης…έκανε τα δικά του!

Τρομερή προσπάθεια και πάλι από τον Πορτογάλο στο 57′ που πέρασε δύο παίκτες του αντιπάλου αλλά το σουτ έδιωξε ο Μπάρκας σε κόρνερ.

Ο Καραντώνης συνέχισε να ..παίζει με τα νεύρα των παίκτων του Άρη! Στο 74′ ο Κρίστισιτς έκανε ξεκάθαρο φάουλ στον Σάσα με τον διαιτητή να δίνει μόνο πλάγιο ενώ στο 77′ το δυνατό σουτ του Κόρχουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπάρκα!

Στο 90′ και πάλι ο Καραντώνης δεν άφησε τον Άρη να επιτεθεί δίνοντας επανάληψη της φάσης ενώ τα λεπτά των καθυστερήσων να είναι τέσσερα.

Το παιχνίδι έληξε όμως κανείς δεν μπορεί να..αφήσει πίσω του την τραγική εμφάνιση της διαιτησίας που δεν άφησε τον Άρη λεπτό. Ωστόσο ο κόσμος του Άρη αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών και στο τέλος του αγώνα τους χειροκρότησαν!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button