Γενικά

Άνοιγμα γηπέδων: “100% πληρότητα μόνο με εμβολιασμένους”

Με την επιστροφή στην κανονικότητα που έχει ξεκινήσει να έρχεται τον τελευταίο ενάμιση μήνα, το ερώτημα για τους φιλάθλους παραμένει ένα. Πώς και πότε θα ανοίξουν τα γήπεδα;

Σε αυτό έρχεται να δώσει μια πιθανή απάντηση το ρεπορτάζ του καναλιού STAR. Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως οι εμβολιασμένοι θα έχουν κάποια παραπάνω προνόμια μεταξύ αυτών είναι η εστίαση αλλά και η είσοδος στα γήπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κυβέρνηση εξετάζει το σενάριο, να ανοίξουν τα γήπεδα μόνο για εμβολιασμένους και μιας και δε θα υπάρχει κίνδυνος να βρίσκονται δίπλα δίπλα φίλαθλοι που είναι πλήρως εμβολιασμένοι, να ανοίξουν τα γήπεδα στο 100% της πληρότητάς τους αλλά μόνο για αυτούς.

Φυσικά τα σενάρια αυτά και οι συζητήσεις αφορούν και την εστίαση με κάποια μαγαζιά να μπορεί να φιλοξενούν μόνο όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού όπως για παράδειγμα τα νυχτερινά κέντρα.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση η οποία θα παρθεί σίγουρα στα κοντά μιας και οι ελληνικές ομάδες έχουν εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button