Ποδόσφαιρο

Άνετος, ωραίος και καλώς τα παιδιά 3-0

Ο Άρης υποδέχτηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League.

Ο κόσμος για μια ακόμη φορά πιστός στο ραντεβού του, έδωσε το δυναμικό του παρών.

Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, είχε σε όλη την διάρκεια τον έλεγχο της μπάλας απείλησε αρκετές φορές, σε κάποιες ήταν άστοχος και σε κάποιες άλλες του είπε όχι ο αντίπαλος τερματοφύλακας, οι «κιτρινόμαυροι» δεν απειλήθηκαν καθόλου αφού σε όσες φορές προσπάθησαν να βγάλουν οι φιλοξενούμενοι κάποια αντεπίθεση η άμυνα των γηπεδούχων λειτούργησε άψογα. Ο Άρης κατάφερε να πετύχει μάλιστα και ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (20’) αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε λανθασμένα υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Γιάννη Πασά, τον οποίο κάλυπταν δύο αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

Στο 15ο λεπτό ο Άρης έκανε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία, ο Τζανακάκης από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα, ο Μπαστακός πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκέκας απέκρουσε εξ’ επαφής. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταμάτησαν να πιέζουν και στο 20ο λεπτό κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε, ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα τον Γιάννη Πασά σε θέση οφσάιντ. Στο 22’ άλλη μια τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, ο Χαντί εκτέλεσε από τα αριστερά το κόρνερ, ο Δεληζήσης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκέκας και πάλι ενστικτωδώς είπε «όχι».

Στο 31ο λεπτό ήρθε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Σόουζα βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά δεν έκανε καλό σουτ και η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Μετά από τέσσερα λεπτά και συγκεκριμένα στο 35’ ο Άρης έχασε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία, ο Χαντί έκανε ένα γέμισμα μέσα στην μεγάλη περιοχή βρήκε τον Γιάννη Πασά αλλά αυτός δεν μπόρεσε να κάνει σωστά το πλασέ και η μπάλα κατέληξε ψηλά αουτ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο, οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας κατέθεσαν λουλούδια στο μνημείο του Άρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε εξίσου δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε γρήγορα να ανοίξει το σκορ, ο Πλατέλλας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Σόουζα με προβολή έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί, συνέχισαν να πιέζουν και στο 62ο λεπτό ο Γιάννης Πασάς ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Καραγιάννη και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλντι, ο Πλατέλλας ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έκανε το 2-0 για την ομάδα του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» στην συνέχεια κατέβασαν «στροφές», παρ’ όλα αυτά κρατούσαν τον έλεγχο της μπάλας και κατάφεραν να πετύχουν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 75ο λεπτό, ο Τζανακάκης έβγαλε μια σέντρα από τα δεξιά ο Μιλούνοβιτς στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά αλλά δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ .

Ο Άρης κατάφερε να πετύχει και ένα ακόμη γκολ στο 92’, ο Ντούνης βρήκε τον Μιλούνοβιτς με μια ωραία πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή και αυτός με ένα υποδειγματικό πλασέ έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τέλος παιχνιδιού: 3-0

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (71′ Μαραγκός), Πλατέλλας (68′ Μιλούνοβιτς), Χαντί, Μπαστακός (61′ Ντούνης).

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Ντούνης, Τσουμάνης, Νίκιτς

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντουρά (68′ Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Κονέ (83′ Παπαευθυμίου), Λεφίδης (57′ Πλαβούκος)

Στον πάγκο: Κατσικάς, Βατουσιάδης, Πλαβούκος, Ντάγκρας, Ζήσης, Πλούμης, Παπαευθυμίου

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Κουβαλάκης (Δράμας)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button